Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, existuje nějaká banka, která by mně jako studentovi půjčila 5000 Kč, i v případě, že jsem student a tudíž nemohu prokázat stálý finanční příjem? Úrok mi je celkem jedno.
Nemáš už žádných přátel, kteří ti věří za pět tisíc? Nenech se vtáhnout do víru dluhů! Zdá se, že tam míříš...
Přátelé samozřejmě mám, ale mají své problémy, ve svém životě jsem si nikdy nepůjčil, tohle je má první půjčka, rodiče mi nepůjčí, protože to odsuzují.
Buď rád a svou situaci řeš prostě bez dluhů. Dneska ti tahle rada přijde idiotská, za nějaký čas, pokuď se jí budeš držet, si na ni s vděkem vzpomeneš...
Toho jsem si plně vědom, bohužel potřebuji doplatit autoškolu (jsem již v závěru) a nerad bych měl s tím nějaký problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.