Nejste přihlášen/a.
dobrý den, dnes je mi 18let a táta mi řekl, že dneska půjdem spolu a ještě jedním jeho kámošem na "tour de bar" - chodí se z baru do baru a v každém baru si dáme panáka. Jenže mě se tam moc nechce, jednak že nemusim toho jeho kamaráda a hlavní důvod je, že moc nepiju, a takovéhle akce mi moc neříkají. Ale nechci tátu zklamat, nebo aby mu to nebylo líto Myslíte že bych měl jít nebo ne? A jak mu to mám říct, aby mu to nebylo líto?
Zřejmě máte víc rozumu než otec, který je evidentně v přechodu a snaží se dohnat prchající mládí.
Tati děkuju, ale mě to nebaví a chlast mi zas tak nechutná. Pojeďme radši na pár dní někam ... (dle vašich preferencí) na ryby, na kolo, na Mácháč, na hory, k moři, na čundr ... na závodní okruh, skočit padákem, jezdit tankem, na vodu, ... dejme si panáka večer doma bez tvého kámoše a půjčte mi na víkend klíče od chaty ...
Paviane, už máš dost let na to, aby ses uměl bránit. Rodičům i světu. Je rozdíl, když odmítneš někoho, koho máš rád a vážíš si ho, než koho nemusíš. Nauč se to! Klidně, bez emocí, ale rozhodně! Už máš svou vůli, svou představu o životě. Musíš se naučit, dát ji najevo a stát za ní. Někdy jsou potřeba argumenty, ale většinou stačí prosté ne! Už jsi velký chlap! Dospělý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.