Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje telo nesnese horka

Od: lajka odpovědí: 5 změna:
Dobry den prosim o radu, zkusenost. Jiz druhym letem se doslova nemohu dele pohybovat na slunci nebo pri vedru i ve stinu kdyz je spatny vzduch. Driv mi pouze vadili mistnosti s vydych.vzduchem a plno lidi- tridni schuzky rodinne oslavy apod. Ale denne jezdim mhd odpol.z prace a je mi na zkolabovani. Urcitou roli hraje uz i psychika kdyz vim ze mi byva spatne tak citim horko v tech autobusech i treba poranu. Lecim se se st. Zlazou letroxem nicmene vysledky v poradku. Mam rozhazene hormony a nepravidelnou menstruaci. Je mi 28. Posledne jsem mela vysoky tlak a rychly tep a uz jsem skoro zkolabovala. Vzdy to zacina velkym opocenim a je mi slabo v nohach a hlave i kdyz sedim a i zatoci se mi hlava. To trva celou jizdu busem treba pul hodiny a divme je mi i pak doma. Uz jen kdyz vyjdu ven citim se slaba a kdyz pak srojim v obchode tam kde uz neni vedro tak to klidne taky zacne. Uz mam strach nekam chodit. Zakladni odbery mam v poradku. Co mam delat? Uz mam paniku jit ven kdyz je vic jak 25stupnu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Já poradím mít s sebou neustále flašku s vodou a hodně pít. A také vlhčené ubrousky. Osvěží, když si otřete obličej, krk a zátylek. Vedra snáší hodně lidí špatně. Snažit se, aby mělo tělo dostatečný přísun vitamínů a minerálů.

Kapička *palec* Jj,je to tak.Opravdu hodně lidí vedra nesnáší.A vy to máte spojené s úzkostí.Kupte si ještě mj.hořčík.Ten uvolňuje napětí ve svalech.Jo a vitamín B forte.

pohanka*
hodnocení

0x

Měřit tlak, jestli nemáte vysoký, a jinak začít brát prášky na snížení. Zhubnout, pokud máte nadváhu. Jíst zeleninu a ovoce, ryby, krůtu, obiloviny. Vyhnout se tučnému, hovězímu, vepřovému masu,sádlu, majolce, uzeninám.

Podívejte se na internet. Jsou potraviny zahřívající, které jsou vhodné konzumovat na podzim a v zimě. V létě si vybírejte potraviny s ochlazujícím účinkem. Napadá mě okurka, rajče, zelený salát, některé obiloviny a jsou i další.

Nosit namočený kapesník na zápěstí, nebo za krkem, hodně pít. Štítek proti slunci hodně pomůže proti paprskům.

Na cestu domů z práce si dejte do mrazáčku silně vychladit malou láhev s vodou a tou si po cestě chlaďte čelo, krk atd. Až trochu zteplá, tak ji můžete upíjet. Nebo jsou malé gelové chladící polštářky. A ty mít po ruce a postupně se jimi ochlazovat.

Někdo používá vějíř.

kakamila
hodnocení

0x

Přikláním se k dostatku tekutin.V pracovní záteži máme i 38 stupnů.Během 12-ti hodin vypiji více než 3l vody.

Kolik vypijete Vy?

lajka
hodnocení

Vypiju tak jednu petku 1,5 l vody ted i stridam s matonkou a doma jeste do vecera 2 maly sklenicky a to se fakt snazim to do sebe dostat a vic proste nedam chodim po pul hodine curat coz je desny. Ty lahve zkusim i ten vejir
doplněno 29.06.16 21:41: Spis mam taky proste strach co se mi stane. Neni prijemne citit ze pomalu ztracim vedomi a mam paniku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]