Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Implantát a bolest

Od: implantat odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chystám se na implantát předního zubu, je to hodně bolestivý zákrok? Když si vezmu ještě předtím ibalgin, aby to bylo ještě více utlumené, neriskuju, že to bude více krvácet? Což ibalgin podporuje a ředí krev..

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Před zákrokem si rozhodně neberte žádné léky, které nepotřebujete. Pokud nějaké berete pravidelně, informujte svého zubaře!

Bolest to bude až po odeznění tlumících injekcí - to si pak můžete ibalgin dát dle doporučení lékaře.

mytrix*
hodnocení

2x

Nic proti bolesti nebrat. Dostanete lokální anestezii a případné kombinace mohou být nebezpečné. Pokud se to lékař dozví, tak zákrok většinou zcela zruší.

Jen pro představu, kamarád jel na pohotovost s bolestí zubu, bolest utlumoval akolholem. Při samotném zákroku mu tedy anestezii dát nemohla a všechno si musel vytrpět "zaživa".

hodnocení

2x

Dost se to různí. Máma i já jsme si implatát nechávaly dělat u toho samého zubaře. Máma 2 dny mimo práci a dalších 8 prý děs. Mně odpoledne splaskl otok, druhý den to pobolívalo a dobrý.

doplněno 29.06.16 14:33:

Zato jeden zákrok při nasazování zubu, který mi doktor nechtěl opichovat, že je to blbost, bolel na křesle dost. Pak už ale ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]