Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Penis

Od: vojta* odpovědí: 2 změna:
Tyhle stránky se mě moc líbí a taky to ,že se tady člověk může poradit.Je mě 21 let a mám problém při souloži a to je velikost mého přirození 29/6cm.Chci si najít holku na trvalý vztah,ale vždycky když dojde k souloži,tak je to nejdříve údiv ,ale potom je to trápení moje i mé partnerky.Měl jsem starší ženu a s tou byl sex úplně o něčem jiném,měla jí asi větší,ale přece nemůžu hledat partnerku podle velikosti.Zkuste mě poradit nějaký fígl nebo jiné řešení.Děkuji za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nenynka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

hm...tak to je mazec tahle velikost..mě by si tím zapíchl stoprocentně :o/ . Já si teda myslím,že nikdo ti neporadí,prostě každá žena je jiná ... Buď narazíš na takovou co to ani nepozná těch 29cm v sobě,nebo budeš muset míň zasunovat :o)...tak aby jí to nebolelo.. Můj partner má kolem 21cm,zezadu to moc nemůžeme-to mě bolí,ale na koníčka,kdy si to rychtuje ženská sama,to je pak už lepší :o)..No,nevim zda jsem ti pomohla,ale hlavu vzhůru :o)...furt lepší než nic :o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]