Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedávno jsem měl rýmu. Používal jsem olynth asi tak 6 dní. Od doby, co rýma přešla vše cítím silnějši. Celý den mám pocit, že mám v nose nějaké silné aroma a k čemukoliv přivoním, voní tak nějak silně a cítím to ještě dlouho po tom. Až mám pocit, že mě nos chvílemi pálí. Co to může být?
Díky
Dobrý den, prožíváte asi stejný pocit, jako pacient, který odchází od lékaře přes uši, kde mu bylo ucpané ucho propláchnuto - pocit úlevy a lepšího sluchu. Ten pocit může být až nepříjemný, protože jsou slyšet hlavně vysoké tóny (slyší více sykavky a např. i tření nohavic u kalhot). Ovšem, je to stav dočasný. Vy jste použil sprej, nos je nyní čistý a pokud Vás pálí uvnitř, tak je i nosní sliznice citlivější (v horším případě poškozená). Podívejte se viz odkaz. Zdravím! olynth.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.