Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechce prijmout výpověď

Od: kokes* odpovědí: 14 změna:
Ahoj lidi,vypoved jsem podal znovu v pondeli,zamestnavatel si to prebral,ale zas nepodepsal...Trval jsem nato,ale utekl prede mnu skoro...Ale mam svedky a jeste jsem si ji nahral na mobil,jak rika..Potvrdim ti to,az dyztak v patek(coz je prvniho) ale uvidim jak se vyspim...Do patku do prace nejdu!Mam to jeste poslat dodejkou?a dojde to do zitrka?a co kdyz listonozka to doruci,ale zamestnavatel tam nebude?nebo by postacilo ve sporu,ze mam svedky a ji nahranou,jak to rika?prosiiim poradte.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Výpověď je jednostranný akt, který zaměstnavatel nemusí podepisovat. Je pouze nutné v případě sporu prokázat, že ji převzal (respektive že se dostala "do sféry jeho dispozice"). Takže i výpověď položená na stole šéfa za přítomnosti svědka je ok. Doporučený dopis, zápis asistentkou do knihy došlé pošty... dalších možností je několik.

kokes*
hodnocení

děkuju Vám moc...

hodnocení

0x
Výpověd bych mu poslal mejlem nebo doporučeným dopisem s dodejkou

jenda2*
hodnocení

0x

Svým postupem si posunujete odchod z práce o další měsíc. Výpověď se počítá od 1. dne následujícího měsíce a už před týdnem jste to měl poslat poštou doporučene s dodejkou. Když vás to baví, je zbytečné vám cokoli vysvětlovat.

kokes*
hodnocení

¨mě to příšlo zbabělé a neosobní poštou...

jenda2*

A jak vám přijde, když do 30.6.2016 výpověď písemně nedoručíte a pracovní poměr vám poběží dál? Tak opět písemnou výpověď a o měsíc pozděj s dalšími 2 měsíci lhůty? To už bude osobní docela dost, že?

kokes*
hodnocení

tak co mám dělat?mám svědka,který by to dosvědčil a mám jí nahranou,jak říká,že to podepíše jen podle toho,jak se vyspí...

paw*
To vam staci. Ale pro jistotu. Sepiste dneska, zajdete na postu, at to je zitra dorucene. S dodejkou. A mate po starostech. A bezte na lokalnib
jenda2*

Musí to poslat expres. Jinak má smůlu. Tady se ukazuje, že liknavost se prostě nevyplácí !.

A chování zaměstnavatele se vám nezdá zbabělé? Když se nedokáž on zachovat jako chlap, pužijte jeho postup.

tondac*
hodnocení

0x

Co to je za firmu? Máte tam nějakou asistentku, která přebírá poštu? Nechte si převzetí orazítkovat a podepsat od ní.

Pokud to má asistentka od majitele zakázané, tak objednejte kurýra a pošlete to v krabici jako zásilku, kterou si kurýr nechá při převzetí potvrdit.

Pošlete to mailem s doručenkou, faxem. Jestli je to sro nebo as, tak musí mít datovou schránku. Zkuste najít někoho, kdo ji má taky a poslat mu to i touto cestou do konce měsíce.

tondac*

... pokud je to ženská, tak lepší než balík od kurýra by byla kytka od neznámého ctitele s vloženou zalepenou malou obálkou s nápisem "Děkuji".

No a v obálce už rovnou výpověď s poděkováním za společně strávená léta. Jsou firmy, které takhle květiny doručují, jen ji kurýr musí dát podepsat doručení než otevře obálku. A vy se musíte předem domluvit, že vám dají kopii doručenky.

jitkak*
hodnocení

0x

Ahoj Kokesi, to je ta super šéfová, jak jsi tady nedávno řešil ten její Bossing? *sok* S tou "mrškou" si asi ještě užiješ *nevi* Pevné nervy a hodně štěstí v novém zaměstnání...tedy až Tě ŠÉFKA pustí :-D:-D

kokes*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]