Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Každá holka mě hned omrzí

Od: zajimavyproblem odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

řeším tu takový problém... Vždycky, když si vyhlídnu nějakou holku se kterou bych chtěl být, tak většinou když jí lépe poznám, tak mě omrzí... Prostě bavíme se třeba měsíc a najednou už o to ani nějak nestojím... Je mi 20 a v životě jsem měl akorát dva dlouhé vztahy, jeden 2 roky a ten předtím půl roku... Vůbec nechápu jak je možné, že chvilku mám zájem si s ní psát a pak najednou nic, prostě už to jsou pak třeba 2 zprávy za den a na víc nemám ani nějak náladu... A pak i když s ní mám jít někam ven, tak se k tomu musím nutit...
To už opravdu musí být abych se s nějakou vydržel hodně dlouho bavit a pak třeba i navázal vztah... Zatím se mi to stalo jenom 2x tohle... Jak je to možné? Nerozumím tomu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Podle mě to není nic neobvyklého v tvém věku. Ono ve 20 je to stejně spíše o tom užívání než o budování vážných vztahů.
Počkej pár let a uvidíš, že se nějaká objeví, která tě ani po pár letech neomrzí.
Jinak na tom nejsi vůbec špatně, měl jsi 2 roky vztah. To ve 20 letech zas tolik lidí za sebou nemá.
zajimavyproblem
hodnocení

Jinak ten vztah zahrnoval i společné bydlení ve vlastním bytě a chvilku u rodičů. Po půl roce jsme už bydleli spolu... Akorát to pak skončilo kvůli tomu, že jsme spolu byli moc často a začali jsme si lézt na nervy, takže jsme se pak akorát hádali kvůli každé kravině...

Ahoj. Třeba je to tím, že je Vám bez vztahu nyní dobře. Nechcete se vázat, máte zpět svobodu po vztazích, které nevyšly. Tak se do nového nehrnete. A zatím Vám to tak zkrátka vyhovuje. Nemá smysl se nutit do něčeho co opravdu nechcete.

ytoxox5
hodnocení

0x

Tak zkus kluka, když tě holky vždy omrzí. *hi*

zajimavyproblem
hodnocení

Tak to bych si opravdu nedokázal představit sebe s klukem, to mě nějak netáhne... Raději to přenechám jiným... *smich*

doplněno 29.06.16 01:09:

A vzhledem k tomu, že já jsem takový typ kluka, kterému stačí obejmutí a je vzrušenej a srdce se mu rozbuší jak o závod, tak s nějakou homosexualitou do budoucna ani nepočítám... Občas se za to vzrušení při objímání i stydím celkem... *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]