Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trvanlivost pepřového spreje

Od: filadephia* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mohu se zeptat jakou trvanlivost mají pepřové spreje? Jeden jsem zakoupila v roce 2011, tak jestli je ještě vůbec použivatelný. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

1x

Pokud není datum vyznačený na obale, tak 2 roky,mám ho stále v kabelce a kupovala jsem si jej nedávno a ptala jsem se prodejce, takže pokud je třeba 5 let starý, asi bych ho vyměnila za nový...

rora*
hodnocení

0x

Určitě by to mělo být někde na obalu, pokud není, mohlo se to už ošoupat, pak bych určitě vyměnila.

hodnocení

0x

Celkem se na něm nemá co zkazit a určitě není problém ho krátkým stiskem přezkoušet. Zkoumat datum je zbytečné. Pokud stříká, není proč ho měnit.

Tím prostříknutím akorát rozdrbeš původní těsnění a sprej může ztratit pomalu tlak. Bez expirace bych to déle, než 3 roky nenosil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]