Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už jsem sem psala v zimě, náš soused z vedlejšího domu, 70letý alkoholik si loni zase pořídil psa. Teď je to ječtě horší než v zimě - celý den sedí na zahradě a chlastá s dalšími jemu podobnými, do toho řve rádio a čokl téměř bez přestávky štěká. Někdy je to od rána od 8 třeba až do tmy. Slušná domluva - udělá ze mě magora s postiženým synem. Vřera jsem mu pohrozila soudem - to mi řekli na MP, jinak s tím prý nejde nic dělat, když je to přes den - začal žvanit hovadiny, dokonce mi vsýpl, že moje máma byla pajdavá a bůh mě ještě potrestá víc atd. Utekla jsem, brečele, v noci nespala. Manžel si myslí, že musíme vydržet. Co vy na to, existuje nějaké řešení? Děkuji za odpovědi.
Dobrý den, nevím, jaké rady jste dostala v zimě. ale já si myslím, že skutečně musíte vydržet (až se uchlastá), t.j. počkat na "boží mlýny". Další možnost je odstěhovat se, ale o tom zřejmě ani neuvažujete. Zdravím!
P.S. Má ten soused nějaké potomky, kteří by to mohli s otcem pořešit?
dajka - tak, snad se spojit s tím synem (jestli vypadá slušně) a vše mu poreferovat, protože on o tom zřejmě vůbec neví. Otázkou je, jestli by zvládl otce nějak usměrnit či přesvědčit, aby nepil nebo se choval slušněji. No, jinak není co závidět.
Má 2 syny, jeden tam vůbec nejde, druhý tak jednou za 2 měsíce se staví, protože mu slíbil, že na něho napíše dům, jak mi řekla místní drbna. Jenže když tam přijde ten syn, tak on se začnš hrozně přetvařovat, mluví spisovně a najednou je to někdo jiný, jako by to toho bordelu ani nepatřil. Syn odjede, on jakoby vypne, okamžitě pustí rádio a pokud se tam nedovalí další ožrala, tak si mluví sám pro sebe, pes do toho a jen slyšíme - na psa - nech toho, nech mě, neser mě... jiné pokyny ten pes nezná. My máme celkem velkou zahradu se zeleninou a tak a já prostě můžu vylézt ven, jen když on jde chlastat se psem někam pryč. Jinak nemám nervy to poslouchat, prostě spousta lidí mi říká, že se musí každou chvíli uchlastat, ale moji rodiče umřeli oba v 56 letech, mě je už 51 a mám strach, že taky půjdu brzo - mně už ani nevadí, že máme postiženého kluka, ale ten debil. T o si nedovedete představit, jaké mám stavy, když manžel má třeba po sobě 3 dlouhé šichty od rána, já čumím se synem doma, už je mu 30 a někdy nechce jít ani na procházku a doma ho samotného nechat nemůžu. Na zahradě rambajs, jediná místnost, kde není slyšet to ńafání, je obývák. Pak přijde manžel sedřený z práce a jak prý se mám dobře doma...
Bojím se, že nepůjde. Vyvádí na svém pozemku, v noci dá /snad/ pokoj. Policie tohle řešit nebude. S opilcem není žádná řeč, lepší to nebude a navíc by tam museli jezdit několikrát za den. Peníze on propije, tak mu nemohou pohrozit ani pokutou - kde by na ni vzal?
Prostě si z ničeho nic nedělá, jen otravuje své okolí a možná ve svém vypitém mozku ani nechápe, proč to ostatním vadí, když on se tak "dobře baví".
Nejsem při něm, to v žádném případě, ale připadá mi to, jako boj s větrnými mlýny. Bude nadávat, povykovat, znectí Vás, ale k žádné změně stejně nedojde.
Vím to, měli jsme kdysi v naší vesnici, ještě zasvobodna, podobného dědka. Skončilo to, až když umřel. Jaga.
Dajko,cítím s Vámi-což Vám ovšem není nic platné.Zkusila bych podat písemný podnět na magistrát-s tím,že Vás slovně napadá a uráží Vás a Vašeho syna/byť nepřímo/.Dnes jsou pokuty docela vysoké,jistě by se mu to nelíbilo.Ovšem pravdou je,že situace se ještě více vyhrotí.To samé s MP - při příjezdu bude ,hodný,soused a Vy nervozní osoba,po odjezdu to může být horší.Co se týče Vašeho manžela,vyhodnotila jsem to tak,že nemáte v něm ,zastání, a podporu.Je to škoda,tito uřvaní bezohledci totiž berou jako partnera k rozhovoru pouze muže=Vašeho manžela a jeho případné kamarády,kteří by si s ním mohli popovídat./Musím Vás však varovat před nástrahami s jakýmikoliv léčivy pro něj - mohlo by se Vám to ošklivě vymstít./Mám otázku - to jste jediní,kterým to vadí?Sousedi jsou spokojení?Více lidí=více sil.
My máme ty baráky postavené tak, že nejvíc rambajsu schytáme my, ostatní se nemíní s blbem rozčilovat a paní, která bydlí z druhé jeho strany, tak ta to taky už vzdala, je jí přes 80, bydlí tam sama a jednou mi řekla, že jí je všechno jedno, protože po smrti dcery bere prášky na nervy a je furt v jakémsi klidu. Jo a manžel už mu jednou velice slušně domlouval, ale jak ten blb začal s tím, že jsme zdegenerovaná rodina s idiotem, tak to vzdal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.