Nejste přihlášen/a.
Před měsíce nám do práce přišla nová kolegyně a já se do ní zamiloval.V tu chvíli,ale měla přítele.I přesto sem jí pozval na rande.Řekla mi,že by šla,ale neví kdy bude mít čas a já to bral jako odmítnutí.Od tý doby nějak zamilovalovanost ztratila.Dál jsme se bavily a po týdnu přišla kdy teda půjdeme.Domluvily jsme se a strávily jsme spolu skoro 4 hodiny.Skvělě se mi rozumněli,máme společný názor na život i na místo kam bychom chtěli cestovat.Ona se do mě postupem času zamilovala.Já ji mám rád,rád s ní trávím čas je mi s ní dobře,ale nechci ji lhát.Co si o tom myslíte?
Ještě dodám,že v práci vyhledávám její společnost,chci ji mít nablízku.
Dobrý den, neuvádíte, jak to dopadlo s tím jejím přítelem, resp. zda nejste náhražkou za něho, aby slečna nebyla sama. Případně se rozhodla, že si přítele zatím ponechá a Vás si vyzkouší. A jestli jde u Vás o zamilovanost, tak byla poměrně krátkodobá (tedy, nekvavlitní). Zdravím!
Místo aktualizace otázky třeba raději vysvětlete, kde je nyní ten původní přítel, proč si myslíte, že je ta slečna do Vás zamilovaná a v čem jí nechcete lhát (když možná ona lže Vám).
Opravdu nám již nechcete nic k problému doplnit? Škoda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.