Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

4. mobilní operátor v Česku

Od: lukaspaiskr odpovědí: 9 změna:
V Česku je podle mě stále ještě prostor pro dva nové síťové mobilní operátory a ty by měl ČTÚ vybrat co nejdříve v letech 2017 - 2021. Přitom vybírat by se mělo ze současných virtuálních operátorů Air Telecom, ČD Telematika, D.H. Telecom, IPEX, MATERNA, MAXPROGRES, Quadruple.
Nový operátor by musel být součástí Asociace poskytovatelů mobilních sítí, musel by mít nonstop provoz zákaznické linky, distribuční síť SIM karet a dobíjecích kupónů. Přiznám se, že to jsem očekával od nového provozovatele u operátora U:fon. Jsem pro sloučení menších, méně úspěšných virtuální operátorů, aby byla co nejdříve zahájena společná spolupráce. Bude to tak daleko jednodušší a zákazníkům se to bude více líbit a síťovým operátorům taky. Věřím, že pak se lze dopracovat také k výhodnějšímu velkoobchodnímu ceníku. Pro takovou spolupráci jsem nakloněn takže budu moc rád když napišete.
doplněno 25.06.16 21:11: Doplním, že jedno jméno, jedna webovka, jedna infolinka navic s nonstop provozem a jeden e-Shop zní pro koncového zákazníka lépe.
Dále počet 30 000 zákazníků zní také líp než kolem 350 - 1000 zákazníků. Operátor musí být vidět reklama v tisku, na internetu, v rozhlase a v televizi. Té malý virtuální operátor nemůže nikdy dosáhnout a je škoda, aby po 3 letech skončil. Protože již skončilo celkem dost virtuálních operátorů a to 18 rozhodl jsem se o sobě dát vědět jak to vidím já.

4. mobilní operátor v Česku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
Tahle nesmysla otazka tu uz byla, ne?
lukaspaiskr
Vážený pane,
pro Vás to může být nesmysl, pro jiné rozumný krok. Raději menší počet virtuálních operátorů s přehlédnou nabídkou, s více zákazníky, s kvalitním přístupem a možností koupě telefonu.

danys*
hodnocení

0x
Je mi to úplně jedno. Já jsem spokojeny se svým operátorem a svým firemním tarifem
lukaspaiskr
Samozřejmě mít firemní tarif je fajn ceny jsou úplně někde jinde, ale já myslím i na residenty a chci, aby se virtuálním operátorům dařilo.
doplněno 26.06.16 08:02: Tedy spíše, aby se dařilo partnerům daného mobilního operátora tzv. suboperátor.

kakamila
hodnocení

0x

Vy si ten kapitalismus představujete nějak jednoduše...?"sloučit" a jiné odborné výrazy...

4. samostatný operátor na to nejdříve musí mít "prachy"...,aby postavil své vysílače a nachytal "své" ovečky...jinak je to jen virtuální odnož...

lukaspaiskr
Dobrý den,
pro rozjed nové telekomunikační společnosti postačí minimálně 14 lidí s vkladem 10.000,- Kč a přidat do skupiny by se měl spíše virtuální operátor. Když se vše zadaří ještě nyní v roce 2016. Lze virtuálního operátora na lepší úrovni spustit začátkem roku 2017 a 4. mobilní operátor pak může vzniknout v roce 2021. Vysílače by si své měl postavit a proto je zájem být členem APMS.
Zákazníky by mobilní operátor získal převzetím zákazníků a nové tím, že by byl více vnímán a byl kvalitnější.
Zájem je o další služby kurýr, doprava vše přes partnery.
Na srpen 2016 chystám na YouTube prezentaci.

mot
hodnocení

0x
Nikdo nechce delat 4. operatora, jinak by se prihlasil do predminule aukce kmitoctu. Mimochodem na jakych frekvencich bude provozovat sit? Postavi ji za tech 10 tisic?
lukaspaiskr
Vážený pane,
celkem mě těší, že se zajímáte o toto téma. Za 140.000,- Kč lze v Česku vybudovat virtuálního operátora na kvalitní úrovni a to je můj první cíl.
Jde mi o to vybudovat duálního operátora. Přitom do nabídky bych rád zařadil také DSL, IPTV a VoIP.
Během let 2017 - 2021 se v telekomunikacích může dost věcí změnit. Určitě bych rád získal dobré postavení u zákazníků proto je v mém zájmu nová a lepší společnost.
Když vše bude fungovat lze požádat investory či banku o půjčku a zkusit získat licenci pro 4. mobilního operátora nebo síť postavit na kvalitnější CDMA zde je však potřeba mít aspoň 14.000.000,- Kč což přes 14 lidí by šlo získat.
mot
Aha, takze dalsi virtual. Gratuluji.
Licenci treba ziskate, ale kde vezmete frekvence, na kterych budete vysilat?
Jake cdma mate konkretne na mysli? Mate predstavu, co vsechno za tech 14 milionu postavite?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]