Nejste přihlášen/a.
Najděte si amatérský divadelní spolek v okolí Brna/bohužel do Prahy to máte daleko-tam bych Vám mohla pomoci/,nabídněte se,že pomůžete s čím bude potřeba - ze začátku třeba s kostýmy apod.,postupně se do toho dostanete,otrkáte se a můžete i hrát.Jinak divadla mají své soubory vystudovaných herců,tam těžko najdete uplatnění.Pokud jste mladá-proč nezkusíte DAMU,v Brně JAMU,apod.?
Na získávání zkušeností v dramatickém oboru asi ,příliš mladá, nebudete - zapojte se do Lidové školy umění-dramatický obor,pracujte na sobě a v 15 zkuste konzervatoř,JAMU,DAMu apod.Učitelé tam Vám pomohou najít někoho,kdo Vás na zkoušky připraví. Zkoušky můžete opakovat několikrát,vždyť i dnes již uznávaní herci se,dostávali, na tyto školy třeba i 3x.
Ahoj Tess, píšeš, že ráda hraješ. Tak to znamená, že hraješ v nějakém spolku a nebo kde?
Ještě jsem neviděla inzerát, že by hledali herce. Chce to nesedět u PC na zadeli, ale obejít osobně amatérské kroužky - divadla a představit i s tím co umíš.
Ale, ale Tess, o p.deli jste psala vy, ne já
Já si zas myslím, že se dá napsat mailem divadlům v Brně a okolí, jestli neshánějí kompars nebo někoho na malou roličku. Napsala bych, kdo jsem a přiložila foto. Měli by nějak zareagovat, někde si Vás třeba uloží do databáze, až bude třeba. Osobně bych zašla do těch nejbližších divadel. Sháněla bych kontakty na ochotníky. Třeba podle přehlídek ochotnických divadel na internetu můžete zjistit, že tam a tam jsou a jít se na ně podívat.
Většina Základních uměleckých škol /ZUŠ/ má dramatický obor. Tam se dá také poptat.
Tess - hraní v dramat.kroužku nenechávejte,zajímejte se o přijímací zkoušky na VŠ uměleckého zaměření,požádejte učitele o přípravu na ně.Je to ,běh na delší trať,.ale rozhodně to stojí za to! Hodně štěstí./ nad výrazy i neslušnými se nepozastavujte,rádcové tak citově podbarvují jevy,se kterými tak úplně nesouhlasí/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.