Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit květiny ze zahrádky, Praha?

Od: hurvajs odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, měl bych takovou malou prosbu nebo dotaz. Prosím, neznáte v Praze ( a blízkém okolí ) někoho, kdo má na zahrádce květiny, jaké pěstovaly už naše babičky ( pivoňky, kopretiny, mečíky, bílé lilie, kosatce apod. ) a byl by ochotný přes léto vždy cca 1xtýdně prodat kytici? Máme tady babičku, která prodala svůj domek a stýská se jí po zahradě a jejích květinách. Rádi bychom jí zpříjemnili život a udělali radost. Za každý tip předem děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Nemusíte moc shánět, byla jsem nyní dvakrát na náměstí Jiřího z Poděbrad, jsou tam každý týden trhy /snad čtvrtek+pátek/

a právě tyto obyčejné kytice tam mají. Jsou nádherné, až jsem se divila, kde je vezmou. Naposled měli v kytici semotam vlčí máky a ty jsou jak známo, velice háklivé a dlouho nevydrží, ale přesto je měli v nabídce. Je to taková směs různobarevných obyčejných kvítků, co právě kvete, nahusto vázaná.

sebod*

neporadím. Ale stejně musím napsat - jste úžasní !

hurvajs
hodnocení

sebod: jejda, děkuji Vám, to je milé! :)

hurvajs
hodnocení

pohanka: Děkuji Vám, to zní zajímavě, zajdu tam! :)

hodnocení

2x

Vidíte, já mám momentálně na zahrádce spousty květin; většinou je dávám do kostela (střídáme se ve výzdobě), ale zrovna teď na mě není řada a moje kolegyně jich samy mají nadmíru. Klidně bych je někomu přenechávala, pokud by mu to udělalo radost (nic bych za to nechtěla). Potíž je v tom, že do Prahy to mám velmi-velmi daleko.

Nicméně ze zkušeností vím, že takových lidí je spousta - za námi věčně někdo chodí a ptá se, zda nepotřebujeme květiny na výzdobu, a když mu řekneme, že jich máme dostatek, vidím, že je mu to kolikrát opravdu líto. Pochopitelně to tak není po celý rok, ale jsou určité měsíce, kdy je květin opravdu hodně (třeba teď kvetou růže, bílé a barevné lilie, různé okrasné chrpy, denivky, zahradní karafiátky a hvozdíky, zvonky, slunečnice apod.)

pohanka*

Vám už kvetou slunečnice? To u Prahy ještě ne.:( Ale taky se dočkáme.

Ty obyčejné se teprve chystají, ale okrasné (barevné) už pár dní kvetou. Při takovém počasí se určitě brzy dočkáte i vy. *slunce* Jinak hodně záleží na to, kdy jsou vyseté.

hurvajs
hodnocení

ildika: Děkuji Vám za milou odpověď, to je opravdu škoda, že jste zdaleka! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]