Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeprava zboží na paletách

Od: fex odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

chtěl bych si nechat dovést určité zboží na paletách. Máte zkušenost s nějakým dopravcem na Moravě? cca 10 tunových palet.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicko*
hodnocení

0x

Asi vás nepotěším, tento extrémní druh přepravy budete na Moravě shánět těžko!

10tun a extrémní přeprava? :)

Tohle Vám odveze kdokoli, klidně i TOPTRANS..

Cenu počítejte 40,-/km tam a zpět + nakládka/vykládka.

Záleží odkud kam a co chcete vézt.

Takže si do google zadejte "autodoprava" ve Vaší destinaci a uvidíte že v každé vesnici bude několik vhodných dopravců.

doplněno 24.06.16 16:49:

nepíšu nic o tom že chcete něco někomu zadávat... jen reaguju na Vaše nesmyslné tvrzení že 10t je extrémní přeprava.

doplněno 24.06.16 16:57:

A když jsme u toho tak 10tun odveze normální dodávka (z půjčovny 1000,-Kč/den + 3,5kč/km nafta) na 7 cest a ve výsledku to bude stát stejně jako náklaďák jen se stím stráví trochu víc vlastního času...

cicko*

Já nic zadávat nechci ani nepotřebuji, pokud ano, vystačím si se svojí přepravní firmou.

majsterjoe*
Inu faktem je, ze pokud beres deset tun na paletách jako extrém, tak tvá přepravní firma posílá snad jen balíčky do dvaceti kil.Ale je to v klidu, známý rozvází balicky na kole, a pro něj je deset tun taky extrém.
8n5wocyca

Ty jsi listonoš? *smich*

Já jsem si navozil za odpoledne přes 10tun dlažby pouhou feldou pick-up. Vnitřní dlažba měla s paletou necelých 1,2t. To jsem vozil naráz, jak mi to "desta" naložila.

Venkovní dlažba měla s paletou už přes 1,5t. To jsem už rozházel na dvě.I když jsem byl více než 2x přetížený, tak bez problémů. Ale převážel jsem to jen cca 2km, takže pomalu a na dorazech.*hi* Náklaďák s rukou by mi to složil o 10m dále, protože by nezajel pod pergolu, proto jsem si to raději odvozil sám.

A na silnici vídám i větší auta, než je felda pick-up. *smich*

paw*
hodnocení

0x
Kterekoliv stavebniny maji auto ins rukou. Jako bonus vam to doma slozi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]