Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych si nechat dovést určité zboží na paletách. Máte zkušenost s nějakým dopravcem na Moravě? cca 10 tunových palet.
10tun a extrémní přeprava?
Tohle Vám odveze kdokoli, klidně i TOPTRANS..
Cenu počítejte 40,-/km tam a zpět + nakládka/vykládka.
Záleží odkud kam a co chcete vézt.
Takže si do google zadejte "autodoprava" ve Vaší destinaci a uvidíte že v každé vesnici bude několik vhodných dopravců.
nepíšu nic o tom že chcete něco někomu zadávat... jen reaguju na Vaše nesmyslné tvrzení že 10t je extrémní přeprava.
A když jsme u toho tak 10tun odveze normální dodávka (z půjčovny 1000,-Kč/den + 3,5kč/km nafta) na 7 cest a ve výsledku to bude stát stejně jako náklaďák jen se stím stráví trochu víc vlastního času...
Ty jsi listonoš?
Já jsem si navozil za odpoledne přes 10tun dlažby pouhou feldou pick-up. Vnitřní dlažba měla s paletou necelých 1,2t. To jsem vozil naráz, jak mi to "desta" naložila.
Venkovní dlažba měla s paletou už přes 1,5t. To jsem už rozházel na dvě.I když jsem byl více než 2x přetížený, tak bez problémů. Ale převážel jsem to jen cca 2km, takže pomalu a na dorazech. Náklaďák s rukou by mi to složil o 10m dále, protože by nezajel pod pergolu, proto jsem si to raději odvozil sám.
A na silnici vídám i větší auta, než je felda pick-up.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.