Nejste přihlášen/a.
Ahoj!
Dostávám se do puberty a líbí se mi jeden kluk, který mě ale bere jako kamarádku - teda aspoň si to myslím. Nedávno na cyklovýletě si mě začal mnhém víc všímat, škádlíme se a smějeme se. Posléze mi dokonce obklikou naznačil, že jsem hezká, ale nesedlo mi to, že když se mu jeden kluk smál a provokoval ho, ať přizná, že se mu líbím. Jediné co jsem zaslechla, bylo že už přiznal to... víc jsem neslyšela. Trápí mě to kvůli tomu, že s ním už nějakou dobu trávím strašně moc času a stále víc a víc se mi líbí. V klucích se nevyznám, měla jsem jen jednoho a tam to přišlo tak nějak samo. To bylo totiž jinak.
Moc děkuji za každou radu!
Fejfarová (13)
To i o pět let / i o 10 let/ starší kluci mají takové problémy. Nevědí, jak se chovat, bojí se vztahu, stydí se, nebo ještě tohle vůbec neřeší. Holky jsou v tomhle věku dál. Zůstaň kamarádka, nevnucuj se, ať nic nepokazíš. Vybalit na něj, jak se Ti líbí a že máš o něj zájem, to by ho zaskočilo a spíš by couvl. Už by to nebylo ono. Jak má kluk po dívce toužit, jak o ni bojovat, když ona už se mu vydá předem? Vlastně mu sdělí, že už o ni nemusí usilovat, že už ji má jistou. A co je jisté, tolik neláká. A láska je o toužení a snaze přibližovat se. Problém, který ty řešíš jsme my řešili na střední škole. Nespěchej. Vztahy často přerůstaj z kamarádství. A to přerůstání je to pěkné. Všechno má svůj čas.
Dobrý den, tak, je Vám 13 let a máte za sebou už jeden vztah - to není špatný výsledek, ne?
Ten chlapec v tomto věku možná ani neví, jestli chce holku, tak se musíte snažit Vy. On se také asi stydí před kamarády. Trávíte spolu hodně času, tak to je snad fajn, ne? Zkuste s ním to, co jste dělala s tím prvním chlapcem a uvidíte, jestli se "čapne". Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.