Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace lipomů bez jizev?

Od: tom* odpovědí: 4 změna:

Mám na obou rukách a zádech tukové bulky (lipomy), některé jsou docela velké a vytvářejí viditelné vystouplé bouličky. Už tři mi vyndavali a mám na ruce jizvy. Víc jizev bych mít nechtěl. V tuto chvíli mám asi deset lipomů, které bych rád vyndal. Pátrám po možnosti operace bez jizev, možná někde u plastického chirurga. Chirurg u nás na středisku říká, že bez jizev to bohužel nejde. Nemáte někdo zkušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bez rozříznutí kůže není záruka, že lékař všechno vybral a vyčistil. Ten zbytek, co ponechá, by se mohl zvrhnout. Teď, v létě omezte všechna řezání. Špatně se to hojí a po pobytu na slunci, nová ranka, jizva, tmavne a je výraznější.*hej*Všechny jizvy co nejdříve masírujte, ať nepřirostou k podkoží. Pak jsou výrazné. Namažte a bříškem prstu kůží na jizvě, pohybujte, dokud nebude volná, jako kůže v okolí.

martinaa*

Já jen doplním, masírujte třeba vazelínou nebo (lépe) přírodním sádlem. Prima je i krém na jizvy Scar creme (vyzkoušeno v rodině) a ještě jeden z reklamy, ale název si bohužel nevzpomenu... je i na strie během těhotenství.

Dobrý je Hemagel.

hodnocení

0x

mám dobrou zkušenost s nastá na jizvy CICATRIDINA, Jizvy jsou zanedlouho sotva viditelné i se vše s touto mastí rychle zahojí.-vyzkoušeno a doporučeno,,,,,

doplněno 24.06.16 05:37:

je to mast-trochu dražší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]