Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah nebo ne?

Od: penkie odpovědí: 6 změna:
Ahoj,potkal jsem fajn holku se kterou si hodně rozumím.Máme hodně společného jak pohled na život.Ale z mé strany se zatím nedostavila zamilovanost.Může se po nějakém čase do této holky Zamilovat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jistě, je to možné. Některé vztahy začínají i nenávistí a potom se to "rozjede".

Ovšem, nenávistí zase vztahy často končí. Zdravím!

P.S. Měl byste vědět, co vlastně chcete.

doplněno 22.06.16 18:09:

Pokud se časem nedostaví ta zamilovanost, tak jako muž máte stále možnost zdůvodnit si to rozumově. Řekl bych, že tu jiskru a chemii řeší spíše ženy, ale možná i Vy jednou ucítíte "motýlky v břiše". Takže, měla by to takto cítit nejdříve ta Vaše přítelkyně a Vy třeba až později.

hodnocení

0x

Zdravím. Může, ale také nemusí. Nic neuspěchejte. Pokud nepřeskočí jiskra, může zůstat jen u kamarádství. Pokud si člověk s někým rozumí, je to vždycky fajn..

Kolegyně "Kapička," *palec*

Jestliže nepřeskočí ta pomyslná jiskra ani zamilovanost nepřijde.Ta jiskra je právě ta chemie v mozku,která dělá zamilované v uvozovkách bláznivými.

doplněno 22.06.16 18:17:

Jiskru a chemii neřeší pouze ženy.Ta se zkrátka dostaví v obou případech.Bez diskuzí !

asd1
hodnocení

0x

Klasická zamilovanost za pár let vyšumí, pro dlouhodobý vztah je důležitější jestli si rozumíte. Nejlíp vyjet na týden na vodu nebo hory - to co doma zjišťuješ roky, na vodě vyplave na povrch za dva dny...

Zamilovanost nebo láska klidně časem přijít může.

hodnocení

0x

Tak jako můžete se časem zamilovat, ale řekla bych, že se to spíše nestane a pokud je do Vás slečna zamilovaná, nebylo by to vůči ní fér. Jasně, nemusíte nikdy v životě potkat nikoho, do koho se opravdu zamilujete a klidně spolu bok po boku žít jako přátelé, kteří si rozumí, ale stejně tak se může stát, že časem se opravdu zamilujete do někoho jiného a toho citu se nebudete chtít vzdát.

U mě to buď je a nebo není. Za svůj život jsem potakala pár úžasných kluků, se kterými bych se mohla mít dobře. Hodní, zodpovědní, pohlední, rozuměli jsme si, měli stejné názory.. ale nebylo to tam.. ta jiskra.. Nebyli má krevní skupina, neměli takové to pižmo - nevoněli mi - a nemyslím parfém nebo nějaký pach.. prostě TO tam nebylo a bez toho to pro mě nemá cenu.

Buďte přátelé a uvidíte jak se to bude dál vyvíjet. Hlavně slečně neslibujte nic, co nemůžete splnit, ať jí neublížíte.

figurek*
hodnocení

0x

jestli je ti s ní opravdu fajn, tak na nic nečekej, neváhej a snaž se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]