Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dál po vypálení bradavice?

Od: eliska* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chci se jen zeptat jestli se s dusíkem vypálenou bradavicí lze koupat v bazéně, vaně. Mám jí vypálenou 3 dny a udělal se tam strašně veliký puchýř. Vypálená bradavice je těsně nad kotníkem. pomohl by někdo?

výtka
Upozornění od sys strejc 22. 06. 2016 15:10:43
Chcete-li doplnit dotaz, učiňte tak přímo k otázce! Vpravo nahoře - doplnit otázku

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

já napíšu co sem kdysy udělal já sám si je kdysy dusíkem vypálil-měl sem k němu přístup a taky měl puchýře a ty sem jehlou namočenou v desinfekci propíchal kolem dokola a celý to vyloupl ven ,kupodivu to nák zvlášt nebolelo ale zustali mi na rukou díry ty sem naplnil mastí FRAMYKOIN a zalepil náplastí

normálně sem stim chodil do práce a dával bacha aby se mi do toho nedostala špína,do vody bych stim zatim moc nelez

do měsíce se rány zhojili a bradavice už se nevrátili :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]