Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostanu do Kongresového centra?

Od: pinkbunny* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, zda je možné se dostat ze Zličína nebo od Motola ke Kongresovému centru autobusem nebo tramvají, ne metrem (z metra mám dost strach a není mi tam dobře). Popř. odkud v Praze jezdí přímý autobus až ke Kongresáku (číslo linky).

Díky moc :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Primy bus nejezdi, jenom nocni linka. Takze bud metro nebonkokbinace tramvaje+peskobus. Dostupne je z IP Pavlova za cca 30 min po rovine nebo z Prazskeho povstani za 20 min (tram 18) nebo z oOstrcilova namesti za 15min do kopce. Mrknete do map.

hodnocení

0x

Dobrý den. Tak z Motola tramvají č. 10 do Zborovské a tam přestoupit na tramvaj č. 7 a jet do zastávky Svatoplukova. To trvá asi 30 minut. A zbytek dojít asi 10 minut pěšky.

Jak se dostanu do Kongresového centra?

tondac*
hodnocení

0x

... já bych věděl jak z Nuseláku nejrychleji do Nuslí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]