Nejste přihlášen/a.
Zdravim...
Já mám takoví menší problém ovšem promě je docela velký.Když mám milostný poměr s milenkou tak jsem tak vzrušený, že ten poměr trvá maximáně dvě minuty.Potřeboval bych radu co dělat abych se hned neudělal.Děkuji moc.
Zdravim Te chlapce
Tak predne, neni vubec nic nenormalniho, ze mas rychly prubeh vyvrcholeni, neni nebezna ani predcasna ejakulace, kdy ani sex nezacal. Nijak se tim netrap. Nicmene, pokud budes chtit vetsi vydrz, doporucuji Ti mastrubaci. Naprosto jiste Ti pomuze, doporucuji alespon dvakrat denne, tim ziskas vetsi znalost sveho tela, svych pocitu. Zkratka je potreba se pripravovat. Vubec bych se nebranil mastrubace s ejakulaci pred samotnym milovanim, coz partnerka urcite privita, rozhodne se to v brzke dobe mnohem zlepsi, tak at se dari Camelot
jasně, dlouhodobý trénink, správné meditační hluboké dýchání do dutiny břišní dělá divy, když ho zvládnete, stane se z Vás králíček Duracella nedělám si legraci...no a pak těsně před vrcholem pořádně prohnout páteř, do oblouku, zhluboka se nadechnout a jazyk pevně přitlačit na horní patro...a na chvilku znehybnět...zklíidníte se, odezní to a můžete pokračovat...jsou na to další a další metody, můžete si před vrcholem se zavřenýma očima představovat, že souložíte se starou ošklivou protivnou bábou, to také někdy zabere...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.