Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mě by zajímalo jestli se tloustne po coca-cole. Díky
CocaColy Zero cukr neobsahuje. Jinak pokud bude tvůj příjem energie ze stravy větší než kolik spotřebuješ, uloží se ve formě tuku do zásoby. Je pak celkem jedno odkud energie přišla. Cukr je pro život nepostradatelný.
Údajně coca cola dokáže rozpustit do rána 50halíř, ale nikdy jsem to nezkoušela, každopádně pěknej hnus - cukry, barviva, kazej se zuby a tloustnutí taky hrozí. Neříkám, nedat si občas třetinku, ale nezařazovala bych to do denního pitného režimu
Po cole se tloustne, ale občas si dát není na překážku - všeho s mírou - toho dobrého i toho špatného. Cola má jednu výhodu - doporučují ji i lékaři, když člověk zvrací, nebo je mu prostě špatně od žaludku, tak si má dát pár lžic vychlazené coly. Mám to vyzkoušené a vždy to pomohlo. "Předepisují" to i dětem. Ale pozor - ne to pít po litrech jako léčbu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.