Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dobrou chvíli jsem nebyla u zubaře, díky traumatu z dětství, bylo nespočetné trhání bez umrtvení a spoustu věcí, zubařka byla zkrátka necita. Co bylo bylo, člověk ví že potřebuje akutně k zubaři, ale stejně tam nedokáže jít, vždycky se mi zvedne žaludek a začnu zvracet, mám dobrých 10 kazů určitě, přechodil už jsem i pár zánětů a je mi jasné, že jestli chci aby mi v puse něco zbylo, musím tam... ale zubařka se nejspíš zhrozí a pošle mě tam a tam.
Nechejte fantazii stranou a sypejte tam,nebo bude pozdě !
Tady se nejedná pouze o zuby,nýbrž i o srdce.Zuby jsou s ním spojeny.Můžete dostat ošklivé nemoci...
Zubařka Vás nikam posílat nebude,přece si nenechá ujít dobrý kšeftík.Všechny Vám popořadě pěkně opraví.Nechejte si píchnout umrtvovací injekci.Budete šťastný /á/,že jste překonal sama sebe !
Wampíku, pokud budou nějaké záněty a úplně zkažené zuby, může jej zubař odeslat ke stomatochirurgovi, jak to udělal se mnou (vytržení osmiček a šití)
Nestraším, všechno bylo úplně v pohodičce Stomatochirurg je větší profík, co se extrakcí a problémů v ústech týče.
.
Marti, já platila za vytržení dvou osmiček 100,- . Plomby budou samozřejmě o něčem jiném, před dvěma lety mě jedna dvě amalgánové stály 700,-.
Martino, nebojte se, vezměte si nějaké slabší prášky, třeba kozlíkové na zklidnění. Jsou v lékárně bez receptu.
Všichni dobří stomatologové dnes pracují s injekcemi proti bolesti. Dneska se nedá péče vůbec srovnávat s tím, co jste zažila.
Nebude Vás nic bolet.
Jestli chcete, mohu Vám doporučit dobrého zubaře /okolo asi 32-35 let/ na Praze 1. Cenově dostupný, nemůžete mít něco pěkného a na pokladnu, pokud by se jednalo o složitý zákrok. Lékař zrengenuje, určí priority, vyléčí zánět - dá antibiotika.
Napište do vnitřní pošty, pokud jste tady v okolí Prahy a dojela byste.
Pošlu Vám kontakt. Zaregistrujte se, pokud jste tedy z okolí.
Měl jsem zkušenost z dětsví .Rybí tuk apod. museli jsme si čistit ve škole u doktorky ,která tam měla ordinaci. Ale řeknu Vám,že malý kaz v malém zubu vrtala až do kořenů, takže dnes mi můj zubní lékař řekne ,že tam mám díry jak do (!) .No a od té doby mám stejný problém jako Vy, strach ! Ale řekněte svůj problém doktorce ,teď mám lékařku ,která mi řekla ,že když mě to bude bolet ať to dám najevo a přestane zub vrtat. Prostě mi dala zase chuť se starat o svůj chrup bez rybího tuku a dolů jak v dole Paskov !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.