Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo o jaké platby může jít, pokud člověk platí měsíčně (víc jak 24 měsíců) různé částky v rozsahu 1500+ až 1800+ Kč. Nemá mobil ani tablet na splátky a má jen u operátora neomezený tarif? Můj přítel něco takového splácí a nechce mi říci vše. Přece tarif na nemezené služby stojí cca 500Kč a tohle je divné. Milenku a platby za dopravu vylučuji, takže asi si vzal na ulici nějaký nevýhodnou smlouvu a teď splácí a dělá mrtvého brouka přes informace? Nebo snad si vzal u T-mobilu nějaký úvěr? Docela mě to začíná děsit!
Třeba S námi bez hranic+ za 1 499 Kč / měsíčně tady zkraceno.cz/... Přečtěte si i Obchodní podmínky zkraceno.cz/... třeba bod 13, Cituji část: Volné jednotky nelze použít na volání a posílání SMS zpráv na audiotexová čísla, na prémiové SMS zprávy a SMS platby a jiné služby s přidanou hodnotou. Jednotky se nepřevádějí do dalšího měsíce. I z tohoto důvodu může být měsíční platba vyšší, než jen 1499,-Kč...
Brečíte dobře, ale na špatném hrobě.
Ten Váš partner s Vámi hraje nějakou nekalou hru. Kdyby byl férový, přiznal by se Vám. Měla byste zmáčknout pod krkem jeho, aby se přiznal co a jak, ne se ptát nás. Co my můžeme vědět, co se mu vylíhlo v makovici? A do čeho se namočil?
Já jen mohu poradit, abyste takového hňupa poslala do pryč, nebo ještě lépe někam jinam. Jinak se dožijete nepříjemných překvapení. Než takového tajemného chlápka, to radši nic. Kde není vzájemná důvěra, nemůže být kvalitní vztah. A časem si najít někoho lepšího. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.