Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam podat stížnost - neoprávněná živnost

Od: alena* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, poraďte mi kam nahlásit neoprávněnou živnost, aby to mělo nějaký účel?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Aleno, neoprávněnou živnost nahlasíte na živnostenský úřad. Ale to Vy určitě víte. Krádež elektriky na policii, ale to taky víte.

doplněno 20.06.16 12:13:

Alenko, je tu spoustu rozumných lidí, jako já..

alena*
hodnocení

Konečně někdo rozumný..to vím vše jak píšete,ale...úřady mají celkem necílené odbory a abych si nestěžovala na "lampárně"...Dík.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, máte pro své tvrzení nějaký důkaz nebo jde jen o pomstu? Zdravím!

doplněno 20.06.16 09:37:

Pokud feťáci podnikají, tak pracují .

doplněno 20.06.16 09:41:

alena - nic si z toho nedělejte. Já jsem také jednou čekal na vyřízení objednávky čtyři měsíce, ale to zboží nikdo jiný nevyrábí, tak jsem neměl jinou možnost. Potom jsem se dočkal a je to OK.

Zkuste třeba někoho jiného, kdo Vaši objednávku uspokojí.

alena*
hodnocení

Jedou na fb...zkouším něco objednat, jak dopadne faktura, č.účtu...nějak se k tomu nemají,ale píšou, jak prodávají, vše skladem, ihned k odeslání a na mě nic...týden

Zboží nové,ale jistě kradené !

alena*
hodnocení

Samozřejmě jsou skvělí.

Děkuji...to jsem nevěděla...

není nad dobrou radu...držet hubu a krok.

ben®

Dobrý den, ublížil Vám někdo nebo Vás okradl? Oznamte to na policii. Pokud jen nejste spokojená s komunikací, tak to není důvod ke stížnosti - Vy je můžete prostě ignorovat a nic od nich nekupovat. Já bych přes FCB nekupoval nic a od feťáků už vůbec. Jenom nevím, jak bych poznal, že prodejce fetuje. Zdravím!

doplněno 20.06.16 09:59:

alena - Vám jde jen o pomstu a to je hnus, který nepodporuji. Doufám, že se Vám to vrátí.

doplněno 20.06.16 10:11:

alena - Vy řešíte nějaký zcela jiný problém, který se zřejmě týká pronájmu. Řekl bych, že když ty lidi "naprášíte", tak si mnoho nepomůžete. Ovšem, hlavně se pod tu stížnost podepište, uveďte celou adresu a kontakt na Vás. Na toto lidé často zapomínají a nějak se stydí podepsat.

alena*
hodnocení

Znám je a taky byli za fet zavření...

alena*
hodnocení

Ano hnus neb mě oidebírají 5 let elektrickou energii na černo a ČEZ mě nutí si to zařídit a to tak..zavolat policii a co se stane? Někde mě podříznou nebo podpálí byt... Jasný? A to od nich není hnus?

alena*
hodnocení

Ale já jejich zboží samozřejmě nechci ! To jen, aby byl důkaz, že jsou podvodníci...ne? Podle toho jak zboží přijde...pak je důkaz ! zda faktura atd.

Ti "podnikavce" znám...mohla bych zabouchat na dveře a zboží mít hned a neplatit poštovné !

8xaw51yj

Ne to důkaz není. Fakturu ti může vystavit i nepodnikající osoba.

alena*
hodnocení

Ano to může,ale při kontrole je to podvod..nebo ne? A základní otázka moje zněla..kam nahlásit tuto bandu příživníků...živnost.úřad..myslím si.

sebod*
hodnocení

0x

Nojo, no. Žalovat se nemá, ale hlásit se to musí :-D. Jde Ti o spravedlnost nebo o pomstu?

alena*
hodnocení

Dík za odpověď. jde mi o oboje neb to jsou fetáci, v insolvenci, nemakají a jedou... a pořád a ještě prudí !

uska*
hodnocení

0x

Pomstít se také můžete tím, že si založíte svůj web se stejnými produkty jako feťáci, nabídnete kupujícícm lepší ceny, podmínky a máte vyhráno. Žádný zákazník o ně nezavadí.

alena*
hodnocení

Samozřejmě...založit, podnikat a zlukvidovat...to vím taky. Já jako blbec si pořídím živnostnák atd.,budu platit daně jako vždycky poctivě..a oni bez živnostnáku bez placení daní pojedou...dík za odpověd. Super nápad.

hodnocení

0x

Aleno vy jste nějaká zmatená respektive Vaše příspěvky postrádají hlavu a patu. Jednou Vám údajní feťáci neposílají zboží, jindy vám berou elektřinu a pak se v tom máme vyznat :)

Co vlastně chcete?

sebod*

samuraj. Ty máš teda dlouhý vedení ;). Alena přece čeká na to, až jí ti feťáci pošlou zboží (tedy elektriku), kterou jí nejdříve ukradli *smich*.

Asi jo, no :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]