Nejste přihlášen/a.
Zdravim.Měl jsem dluh na VZP a dostal jsem se do registru.Existuje nejaka solidni spol.ktera pujci penize.Pracuji,vydelavam slusne a ted potrebuju vetsi obnos.Bohuzel napr. od GE pujcku ne dostanu a dal to uz ani nechci zkouset.Jestli ma nekdo zkusenosti s nejakym opravdu solidnim nebankovnim sektorem poradte.Dik moucha
Dobry vecer
Tak predne, snazim se byt vzdy nestrany a pochopit cloveka, zde musi vsak vyjadrit souhlas s Mouchou 1. Vzkutku nam polozil otazku na nebankovni sektor a presto s jistou solidnosti, nikoliv lichvarnou. To, proc mu nechteji banky, rsp banka GE pujcit, je za dluh na VZP, patrne neumyslny a to neni duvod pro ktery by mel byt kamenovan. Ano, je spousta lidi, kteri jsou jiz davno v registru a nevi o tom, ponevadz nezadali o pujcku, leasing atd. To je asi jako s bodovym systemem ridicu, clovek muze i prijit o ridicsky prukaz za posbirani drobnych deliktu.
Ted k Vasi otazce, neni solidnich bank, natoz nebankovnich sektoru. Neznam, nevim o nem. Ja bych ale tak uplne jine banky nezavrhoval, pokud jste byl pouze v GE. Zkusil bych to jeste v jinych bankach, snad uspejete.
A pratele, nebudme k sobe zli, protoze to je pak zivot mnohem tezsi, nic spatneho se nestalo tak si neprejme trpkosti.
Hezky vecer Camelot
Tak víte co vy chytráku, co ohrnujete nos nad lidmi co tu s váma ztrácejí čas? Zajděte si za finančním poradcem... třeba nějaké ho oslovte po telefonu...
Než někoho ze zdejší lidí začnete znevažovat, tak prosím konmretizujte svou otázku. Nejsme apačtí stopaři abychom dokázali najít ve vaší neúplné otázce kde se vzal váš problém..."chytráku"! Na místě je omluva a ohodnocení lidí, kteří vám z dobroty srdce poradili
Vis co technikjirik?Jdete se vyfotit i s vasim nazorem.Ja chtel jen radu jestli existuje nejaky solidni nebankovni sektor.A ne radu jestli sem mam zadluzovat nebo ne.5 ze 4 lidi zde mi odpovedelo ze ne.Kvuli tomu nemusim chodit na internetovou poradnu,to mi reknou lidi i na ulici.Moje otazka znela:jestli existuje nejaky solidni nebankovni sektor!Dekuju za odpoved AMLIM,ta jedina me pochopila.
Nazýváš mne blbečkem a posíláš mne se vyfotit a celkově se chováš arogantně jen proto, že několik lidí ti neodpovědělo to co jsi chtěl slyšet. Nikdo tu není placený za to že s tebou ztácí čas a proto nemáš právo nikoho tu znevažovat pro odpověd která se ti nelíbí.
Znovu Ti píšu a to scela vážně, pokud jsi mne nepochopil v první odpovědi. Oslov finančího poradce. Finanční poradci jsou pro tebe zdarma. Jejich odměna za řešení tvého průseru plyne z produktů, které ti prodá a proto je jen jejich zájmem ti tu půjčku sehnat a zařídit. Osobně jsem navštívil finančního poradce a jsem rád že jsem to udělal. Dost možnosí se mi otevřelo.
Kontaktuj registr dlužníků a podej odpor proti zaevidování. V tom ti pomůže právník. Píšeš že máš dobrý příjem, takže ti právní rada nepřijde tak drahá cca 2000,- Nevím co víc můžeš chtít za radu? Chceš doporučit něco konkrétního? Kdybych byl opravdu grázl tak ti doporučím konkrétní společnost, ale to jaksi nelze. Když vynechám fakt že z 90% jsou to lichváři, pak je tu další aspekt a tím skutečnost, že ty nelichvářské společnosti nabízejí produkty dost rozdílné a každý je vhodný pro něco jiného.
Stejně jako ostatní ti radím rozumně, nepůjčuj si když na tom nevisí život nebo zdraví. Ti lidé tu ti radili ve stylu moudrých lidí. Nabízí ti jiný způsob řešení.
"Dáš-li dítěti rybu, nasytíš jej na jeden den. Naučíš-li dítě lovit, nasytíš jej na celý život." (čínská moudrost)
solidní nebankovní společnosti neexistují, nedíváte s e někdy na Nově na krotitele dluhů? Že Vám nechce půjčit banka, to je siglál, že nejste schopen půjčku spaltit...Víte, co je to EXEKUCE? Přijít o dom, o byt,. o všechno? Tak s nebankovní půjčku opatrně.
Děkuju za "chytrou" odpověd.Na krotitele dluhů se opravdu nedívám.nemám dluhy.jestli umíte číst tak by jste se dočetl ,že jsem měl dluh.Jinak vše platim jak mam.I vy se můžete dostat do registru když vám zaměstnavatel da výpověd,přestane vám platit na vzp a vy o tom nebudete ani vědět.Těd potřebuju pujčit a nemám šanci.Tahle odpověd je pro všachny ty chytráky co odpovídali s vámi!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.