Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám od r. 2003 zdravotní průkaz na dobu neurčitou. Mám tam vyplněné číslo OP z té doby (zaměstnavatel ho tam chtěl) a zkoušku z hygienického minima. Od té doby mě nikdo nepřezkušoval. Je tento průkaz platný? Musím se z toho hygienického minima nechat přezkušovat na vlastní žádost nebo by to měl dělat doktor po nějaké době? Děkuji
Ještě doplním, že na něm mám i jinou adresu... jediné co tedy odpovídá je jméno a datum narození.
Dobrý den, zdravotní průkaz je platný po dobu určenou (tudíž ve Vašem případě na dobu neurčitou), pokud jste během této doby prodělala nějakou vzácnější infekční chorobu, tak raději navštívit lékaře...Zkoušku z hygienického minima si formou školení dělá zaměstnavatel, pokud někam nastoupíte, tak určitě budete proškolena...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.