Nejste přihlášen/a.
Můžete mi doporučit, kde sehnat batoh přes jedno rameno? Příjde mi, že je vše dostupné spíše přes internet v zahraničí a tady v ČR jsem narazil pouze na batohy, které mají reklamní společnosti - viz. shop.dela.cz/...
Nejde mi o tašku, ale batoh.
Před časem jsem měla stejný problém, jen jsem sháněla klasický menší batůžek, na celá záda. Nejsem už nejmladší, páteř má něco za sebou a ten batoh s jednou kšandou se mi zdá pro ni ohromná zátěž.
Ty na jedno rameno, co sháníte, měli u Vietnamců. Do 150 korun. Byly krásné - černé a khaki zelené. Ten se mi líbil moc, pěkně vypracovaný, hodně kapes. Ale nakonec jsem sehnala i já to, co jsem chtěla. Malý batůžek /a dokonce se srdíčky!/ na celá záda.
Určitě seženete taky, Vietnamci mají úplně všechno, i to, co si myslíme, že u nich nenajdeme. Já bych se jako důchodce asi ani jinde neobešla. Přece nedám tisíce za značku!
Jaga.
Jenom boty si kupuju opravdu kavlitní. Nohy nosí člověka celý život, tak ať si je nezničí v nějakých šmajdách od Vietnamců.
Od střední jsem jiný batohy nenosila, zbožňovala jsem ten "střih", je to pohodlnější, než se zdá i s těžkými učebnicemi mě nikdy nic nebolelo... .. Kupovala jsem různě od značkových drahých ve sportu, po levné u vietnamců, (životnost stejná), ale taky jsem musela projít kde co, než jsem nějaký našla..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.