Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč seznamky nefungují?

Od: hanickaa odpovědí: 8 změna:

Je mi 20 let a nemůžu se seznámit normálně, protože jsem enormně plachá. Než si na někoho zvyknu, trvá mi to věčnost. Zkoušela jsem už asi 10 x seznamku a pokaždé to skončilo špatně. Už od začátku píšu všem, chci si nejdříve psát, dokud ho pořádně nepoznám, anebo aspon v rámci možností a až potom může dojít na rande. Jenže zatím všem 10 klukům šlo jen o jedno, a to o sex, takže jsem vždy utekla. Je to vůbec možné, když už od začátku to neustále dávám najevo? To je několik týdnů nebo měsíců přetvářky a lží jak hledali právě takovou jakou jsem já a potom chtějí zase zářez na pažbě. Všichni mi říkají, jakou měli dříve potvoru a já jsem tak výjimečná. Nakonec se však ukáže pravda, že oni jsou ty potvory. Podle ostatních lidí jsem velmi hodná, tichá, slušná a hledám stejného, ale je to jakoby hledat jehlu v kupce sena.Vím, že bych měla raději jít mezi lidi, ale nedokážu jít sama a moje dvě jediné kamarádky už jsou pořád se svými klukama. Jen já narážím pořád na takový nadržliny. Co dělám špatně? Nebo je to průřez dnešních 20 letých kluků a mám to brát tak jak to je? Nepište mi prosím, že mám jít sama ven, v tom mám jakýsi blok.Takže pořád čekám a čekám na toho správného slušného kluka, kterých je jako šafránu. Ani nevím, proč to píšu sem, protože tady není seznamka ani stejní kluci jako jsem já, ale připadá mi, že jsou tady slušní lidi, kteří poradí a nebudou se posmívat.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

2x

Obávám se, že moc chlapců, které bude bavit si s někým neznámým psát nenajdeš. A i slušní chlapci obvykle myslí jen na to jedno - aspoň je záruka, že jsou normální.

hodnocení

0x

Zdravím. Je to jako se vším. Někomu to funguje a seznámí se, jinému se nedaří. Záleží vždy na tom co od toho kdo očekává. Pokud nemáte odvahu seznámit se v reálu a potřebujete nejdříve delší písemný kontakt, než se odhodláte k setkání, obrňte se trpělivostí a zkoušejte to dál. Zkuste si pročíst některé diskuze i tady. Dost často sem píší i chlapci ve Vašem věku, že mají problém se seznámit. Právě z důvodu, že se stydí a nemají odvahu oslovit slečnu..Ono se přes pc leccos dá napsat, ale skutečnost může být jiná. Někdo má jen plnou pusu řečí a skutek utek. Já se domnívám, že lidé by spolu měli komunikovat z očí do očí, protože to dnes dělá dost velké problémy spoustu lidem. Více komunikují právě přes pc a tam tu odvahu posbírají snáze. Chci tím jen říct, abyste zase tolik nevěřila tomu, kdo Vám co napíše. Někdo o spoustě věcí dokáže jen psát..A pravda je, že setkání opravdu napoví víc. Ono je těžké poradit, pokud nejste schopna pro seznámení s někým udělat víc než jen čekat a dopisovat si. Zkuste si dodat odvahu i k setkání. Prima kluk zase nemusí být třeba na to dlouhé psaní a trávení času u pc. Ale jste mladá, spoustu příležitostí máte před sebou, tak přeji ať se zadaří!

hodnocení

0x

Musite proste hledat. U nas to fungovalo. Laska na prvni pohled. 8roku vztah , 4roky manzele , 2deti a spokojenost.

pohanka*
hodnocení

0x

Klidného, zdrženlivého chlapce, který Vám nabídne čistý cit a bude vyjímečně požadovat sex před svatbou /možná/ najdete v okruhu věřících, podívejte na nějaké křesťanské, katolické noviny, i tam jsou rubriky na seznámení.

www.krestanskasez/... pro katolíky, evangelíky i charizmatiky, zřejmě se zde musí člověk zaregistrovat.

www.katolik.cz

Samozřejmě nevím, jestli to je Vaše parketa. Ale vztahy jsou u těchto lidí promyšlené, uvědomělé a trvalé.

balzerka
hodnocení

0x

A což seznamovací pobyty pro nezadané? Někdy se jedná o víkend, jindy pobyt na horách , či Silvestr. Samozřejmě to něco stojí. Je to ale jako dovolená s programem, zábavou, kde všichni jsou na tom stejně. A když i sem budete mít problém jet, tak vezměte s sebou kamarádku. Četla jsem o manželském páru, co to pořádá roky a velice s citem na více místech v republice. Snad někdo bude vědět, o koho jde. Byly na ně výborné reference. Jen nebuďte zalezlá a nešťastná. Nejste zdaleka sama, kdo má podobný problém.

solenza*
hodnocení

0x

Vidím to úplně stejně. Jen z pohledu muže. Jen málokdy mi někdo odpoví na inzerát a když už někdo, tak chce většinou vylákat peníze na cestu z Ruska do Česka. Ale hkedám dál a doufám, že najdu, také mi všichni v mém okolí říkají, že jsem moc milý ale stejně to se mnou nikdy nikdo nemyslí vážně. A kdyby jsi chtěla napsat, tak se zaregistruj a můžeme si napsat vnitřní poštou. Ale je mi 28. A jsem z královéhradeckého kraje.;)

figaros
hodnocení

0x

Hledejte si staršího muže. Mnozí už mají srovnané životní hodnoty a nejde jim jen o to jedno.

hanickaa
hodnocení

Dobré odpoledne, z každé rady si něco z toho určitě vezmu a ted zkusím každému zvlášt odpovedet,

pro kapku nadeje, trpelivosti mám na rozdávání a až budu mít čas, zkusím to tady pročíst a třeba objevím někoho podobného jako jsem já. Ano, ale já už po všech zklámání, přestávám úplně věřit, co kdo napíše, protože nakonec všichno d o jednoho pořádně lhali.Děkuji za přání.

Pro honzu90 gratuluji, jste asi světlá výjimka.

Pro Pohanku, zkusila bych i tuhle křestanskou seznamku, ale i když jsem věřící, nerada chodím do kostela,a nechci aby mě k tomu někdo nutil, takže to by asi nefungovalo. A sex až po svatbě to také nechci, ale dnešní dvacetiletý kluci to prostě očekávájí na 1-3 rande, což mě teda nepřijde normální. Aspon z mé zkušenosti , to tak bylo. Na normální seznamku už nechci jít na pěkně dlouhou dobu, už jsem byla tak zoufalá, že jsem přemýšlela, že bych napsala i na seznamku pro tělesně postižené, nebo něco takového. Protože tam jsou lidi, co mají trochu jinak své životní hodnoty poskládáné.

Pro RV:A jak bych asi měla jinak poznat, že ten kluk je do mě zamilovaný, že je normální to je asi v pořádku, ale co dál.

Pro Balzarku: na seznamovací pobyt nemám odvahu a ani tomu moc nevěřím.

Pro Solenzu: upřímně děkuji za nabídku na psaní, ale myslím si , že 28 let je pro mě moc, nejsem vůbec sociálně vyzrálá, takže bysme si asi nerozuměli.I tak si toho hodně vážím.

Pro figaose: vy mi radíte staršího muže, nevím nikdy jsem o tom nepřemýšlela, ale jak jsem ještě nic nezažila, nikde skoro nebyla tak bych zřejmě špatně narazila. Budu o tom přemýšlet. Děkuju všem za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]