Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nova moda ridicu

Od: onnndraaa® odpovědí: 4 změna:
Dobry den!
Co to je zase za hloupou modu dnesni doby ze cim dal vic ridicu prestalo davat blinkr?
Proc ja bych daval blinkr, kazdy prece vi kam jedu a ja jsem neco vic. Fakt dmnce.
Uz by se opravdu vetsina lidi mela probrat.
doplněno 18.06.16 15:16: odpoved na jinem webu, kde jsem zalozil stejne tema:
OK tak až tě potkám, tak jej na schvál nedám, abys věděl, že i já dovedu bejt in :D
doplněno 18.06.16 15:19: To uz opravdu vsichni ztratili rozum?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

tahle móda v ČR trvá už hodně dlouho. a proč? třeba proto, že PČR to vůbec nezajímá. zaměřují se na jiné, dle nich asi důležitější, problémy v dopravě. vesty, lékárničky...

na druhou stranu, jsou tací, kteří blikají tam, kde nemají. např. při jízdě po kruhovém objezdu blikají levým blinkrem. a při výjezdu ho vypnou...

přijde mi, že některá auta z výroby nemají blinkry a zpětná zrcátka. nebo si majitelé prostě jen nevšimli, že auto mají takto vybavené...

martinaa*
hodnocení

0x

Ondro, včera jsem blikala už 200m před odbočováním, protože ona křižovatka je dost debilní. Nepomohlo to, stejně do mě vlítla řidička za mnou, takže ani dvacet blinkrů nepomůže, když někdo čumí jinam...

Asi jezdím v dobrým kraji, většina řidičů blinkry používá úplně normálně.

maara*
hodnocení

0x

Kéž by absence používání blinkrů byla tím nejhorším ... To co lze potkat na silnici dnes a deně již těsně hraničí s Ruskem.

Jinak celkem zajímavost - k polákům se informace o blinkrech nedostala asi vůbec .. ale velké množství lidí na dálnici co blinkr nepoužívají - a zrcátka asi taky ne mají PL registrační značku. *smich*

hodnocení

0x

Tohle mi také pije krev! Bydlím v části města, kde je systém jednosměrek, bez chodníků. My, chodci se chováme jako slepice, protože netušíme, kam auto pojede. Když včas zabliká, ustoupím a stáhnu psa. Když nevím, vůbec netuším, že v křižovatce, bez blinkru na mě vhuláká a ještě řve jak hňup! *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]