Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jak začít . Už asi 5 let "znám " jednoho ( mladého ) řidiče autobusu od první chvíle mi přišel hodně sympatický . Jsem na vozíku a tak s ním přijdu do styku víc než ostatní , protože mi sundavá plošinu atd. Díky tomu jsme mohli vždycky prohodit pár slov . Naráželi jsme na sebe hodně často a tak jsem mu navrhla tykání, což přijal . Vždycky sice u nás jezdit přestal , protože řidiči se střídají v trasách ,ale v určité době se vždycky vrátil a my mohli pokračovat v rozhovorech . . Nikdy jsem si na něj nevzala kontakt , protože jsem hodně stydlivá ,nechtěla jsem být vlezlá a taky nebyl důvod, když jsme se vídali vcelku pravidelně . Nicméně jeden rok už se nevrátil , Mrzelo mě to ,ale brala jsem to tak, že to tak je . Když uběhnul i druhý rok pustila jsem ho z hlavy s tím,že už asi třeba ani nejezdí a život šel dál ,
Dnes mě po těch dvou letech zcela náhodou vezl. Řekla jsem si,že mu teda vykat nebudu a už ze mě vyšlo "A" na ahoj a on na mě dobrý den . Naprosto chápu ,že je to dlouho a taky neměl čeho by se chytil ( mám jiný vozík než předtím ) , ale stejmě mě to zamrzelo . Taky jsem mu řekla dobrý den , protože mě to bylo blbé mu tykat když on mě vyká . Při výstupu už jsem rezigovala a rovnou jsem mu řekla nashledanou a on mě taky . Nejsem si jistá , jestli ho ještě uvidím, ale myslím,že ano , protože ti řidiči stejní jsou tu pak několik měsíců .
Myslíte,že to mám nechat plavat a opět si vykat? Zkusit mu nabídnout tykání znova a nebo mu připomenout , že jsme si kdysi tykali? Je to celkem podivný pocit pak když člověk neví, co má vlastně říct .
Děkuji za všechny Vaše názory .
Je možné, že jste si od setkávání slibovala něco víc. To se stává. Ovšem řidič autobusu je něco jako pokladní v supermarkrtu - projdou mu za den před očima spousty lidí. Jak si má pamatovat, s kým si tyká a s kým ne? Navíc na Vaší lince dlouho nejezdil, jezdil jinde a přešla okolo něj spousta dalších lidí.
Klidně si vykejte, nepřipomínejte se mu. Proč? Kdyby v tom mělo být z jeho strany něco víc, určitě si vzpomene. Takhle jste prostě jen jedna z cestujících. Co naděláte? Nezbývá, než se s tím smířit. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.