Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předčasná ejakulace

Od: libor* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, otázka na pány a jejich dámy. Řešili jste někdo prosím problém s předčasným vyvrcholením?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

S tímhle, myslím, mívají problém citlivější jedinci. Jednak je to o psychice, jednak o lokální citlivosti. Existují různé rady, jak problém překonat. Masturbace před stykem (nebo prostě brát první kolo jako rozcvičku) je jednou z nich. Další je metoda silného stisku penisu pod žaludem v okamžiku před ejakulací (a světe div se, funguje, jen si musíte holt dát chvíli oraz), metoda "myslet při tom na něco jiného" - na chvíli - funguje, ale podle mého degraduje celý akt. A mnoho dalších rad. Chce to trénink a hlavně ohleduplnou a chápající partnerku.

Z uvedeného vyplývá, že i já jsem si tímhle problémem kdysi prošel.

hodnocení

2x
Pri predehre ejakuluj a pri sexu pojedes v druhem kole a to jiz vydrzis dost.

ludak*
hodnocení

0x

Ne jen to.Mě se dokonce ani nepostavil.

hodnocení

0x
Já ne. Ale zkus přibrat do trojky Anču Dláňovou a třeba za hodinku můžeš s partnerkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]