Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s penisem

Od: david2* odpovědí: 15 změna:

Dobrý večír,mám takový problém a to s přirozením.Je mi 15 let.Mám 18 cm,ale to není důležité.Jde o to,že nemohu přetáhnout předkožku přes žalud.Vůbec mám velice citlivý žalud,když se jenom dotknu,je to dost nepříjemné.Mudr. mě vždy řekla v pořádku,protože nebyl ztopořený a to jde přetáhout s menšími potížemi.Prosím poradte co s tim.Zatím se žádné slušné děvče neukázalo,ale přece je mi 15.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

4x

nenech se strašit, protože nemáš vůbec žádný problém. Až budeš mít holku, pak se ti předkožka rozcvičí a uvolní sama.

sebod*
hodnocení

1x

Davide, ano můžeš mít časem problém v sexuálním životě. Dojdi na urologii, tam Tě vyšetří. Možným řešením je obřízka

koreal
hodnocení

1x
Ono se vyplati pockat nez clovek dospeje a prestane rust. Ona se ta kuze muze jeste trochu zvolnit. Jinak - na netu jsou k dohledani cviky jak tu kuzi uvolnit...
Chirurgicke reseni je az krajni moznosti!
Taky si myslím. Všichni rádi posílají na urologii jak na dýchánek. By mě zajímalo jestli by tam stejně odhodlaně šli *smich*
Je to poměrně časté a kdyby tam letěl každý tak by tam bylo narváno. Chce to čas a píli :-D
Ta citlivost ustoupí s tím.

pb®
hodnocení

0x
Snažit se předkožku rozcvičit, přeci jen je to kůže a ta se dá vytahat. Pokud to nepomůže, pak šupky dupky na chirurgii nechat si provést obřízku.
danndys

Přesně to jsem zkoušel i já a během půl roku se podařilo. Chce to postupně zkoušet a roztahovat víc a víc. :)

jenda2*

Jakou obřízku? Co mu to radíte? Když citlivý žalud, tak po obřízce zešílí. Proč to děláte?

Je to fimóza a te se řeší uvolněním předkožky. Každého, kdo by chtěl provádět obřízku bych nechal vyšetřit na psychiatrii !

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 16. 06. 2016 12:51:16
sebod*

jenda. Klidně se na psychiatrii kvůli Tobě nechám vyšetřit. A Ty tam můžeš jít rovnou se mnou *smich*. Podobný problém jsme řešili před půl rokem u vnoučat (3 a 4 roky). Nešla jim přetáhnout předkožka. Oba byli na chirurgickém zákroku, kde se jim pokusili kůžičku uvolnit. Ten jeden teď přetahuje jedna radost :-D, tomu druhému to bohužel nepomohlo, protože předkožka je natolik zůžená, že ji prostě nepřetáhne. Ještě stále se snažíme opatrně přetahovat, ale zatím výsledky nejsou. Takže ho nejspíš obřízka čeká. Jinak tady máš odkaz na velice dobrý článek o této problematice, abys tady nevykládal hlouposti a druhé neurážel *cert* cs.medixa.org/... Takže nejdříve něco nastuduj a pak do toho teprve kecej *bum*

figurek*

za sebe říkám chudáci děcka, ale Freud by z vás měl radost.

sebod*

figurek. Proč chudáci? Předkožka nešla přetahovat, tak jí museli uvolnit. Proto jsou chudáci? Nezlob se, píšeš kraviny. Jestliže je předkožka opravdu přirostlá, tak to sám člověk neuvolní. Naopak může kůžičku poškodit natolik, že potom je obřízka jediným možným řešením. Tak a teď k tomu druhému vnoučeti, kterému to nepomohlo. Tady čekáme, co se bude dít dál. Ale možnost toho, že jednou (!) to bude vnuk muset řešit bohužel právě jen tou obřízkou je. Jo a pro Tvoji informaci. Zeptej se na dětských odděleních jaký teď mají obrovský nárůst zásahů u kluků právě ve věku 14 - 15 let. A velké procento končí tou obřízkou. Důvod? zanedbání, které Ty tady naprosto nesmyslně radíš. Jestli se domníváš, že se lékaři klepou na to, provést každému malému klukovi obřízku, tak se velice pleteš. Nejdříve se hledají jiné možnosti. Obřízka je na posledním místě. Ale i Tobě radím si přečíst odkaz, který jsem sem dala. Také se poučíš a nebudeš radit jak v dobách temna.

figurek*

Hm. Na rozdíl od některých poradců a poradkyň zde radím pouze ve věcech, které znám z vlastní zkušenosti. A z vlastní zkušenosti znám i tuto. Takže jestli Sebod považuje moje příspěvky za nesmysly a za kraviny jak z doby temna, tak prosím. Sebod je zřejmě žena s předkožkou. :)

A ještě něco bych připsal a věřte že vím o čem píšu, protože mám čtyři děcka. Se divím, že nevíte, že ve zdravotnictví řádí tvrdý kapitalismus. Ať jdete na jakékoliv vyšetření, vždycky vám něco najdou. Už z principu vám lékaři něco najít prostě musí. Jinak jim necinkne v kase.

dex*
hodnocení

0x

Zdravím, měl by si o tom říct tvojí lékařce, která tě pravděpodobně pošle na urologii, jestli tedy je tvuj problem takový jaký popisuješ. Jestli předkožku při erekci nemůžeš přetáhnout a i v ochablém stavu ti to dělá problémy, měl by si to řešit. Tvůj problém vyřeší menší chirurgický výkon, při které ti kousek předkožky odstraní a žalud více odhalí, aby šla přetáhnou, případně předkožku odstraní kompletně. Myslím, že to provádí jen v místním umrtvení, takže můžeš jít hned druhý den domů, možná tě pustí hned po výkonu. Možná se ti ta předkožka jestě roztáhne, když budeš trénovat, ale určitě si s tím zajdi k lékaři. Podle mě by ten chirurgický zákrok tvůj problém vyřešil. ;)

hodnocení

0x

Myslím si, že to zanedbala kdysi v Tvém dětství Tvoje maminka. Synovi jsem jako malému /2 - 3/ roky denně při koupání ve vaně jemně přetahovala předkožku. Tvořil se za ní maz, to jsem mu vymyla. Chlapeček byl malý, kůžička jemná, uvolnilo se to a vše šlo snadno a bez nepříjemných pocitů.

Když už byl větší, tak asi 4 - 5 let, dělal si to sám. Jen jsem mu pokaždé při při koupání připomněla, aby si umyl a přetáhl "ocásek".

Ve Tvém věku pomůže asi jen lékař. Kůže už nebude tak podajná jako u dítěte, pravděpodobně bude třeba drobný chirurgický zákrok. Ale být ta správná hygiena v raném dětství, byl bys toho ušetřen. Teď už s tím asi nic moc nenaděláš. Jaga.

sebod*

Babčo. To je právě dnes ten problém. Lékaři NEDOPORUČUJÏ u malých děti přetahovat.*zed* A pak tu je možnost toho, že je kůžička přirostlá od narození. To jsme měli u kluků právě my. A když šla dcera s klukama jako maličkýma k doktorovi s tím, že mají problém, tak jí řekl, že se to poddá. Když to potom slyšela primářka na dětským, tak jí hrůzou vstávaly vlasy na hlavě *ee*.

david2*
hodnocení

Masturbace je bez problémů a všechno,akorát ji ve ztopořeném stavu nepřetáhnu úplně,což si myslím,že úplně nevadí,ale při styku nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma uvolnění předkožky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]