Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stresové období - menstruace

Od: cookie* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, letos jsem skládala maturitní zkoušku a já jsem hrozný stresař, ale hrozný. Mívala jsem takové stavy, že jsem si předem myslela, že to nedám, pak to pominulo a do měsíce před maturitou jsem byla jakžtakž v pohodě, ale v podvědomí stres rozhodně byl. Celý měsíc a půl jsem doslova usínala každý večer s učebnicí/sešitem v ruce a o svaťáku jsem doposud zažívala největší terno svého života. Vlastně celý půl/čtvrtrok byl pro mě velmi náročný. Ale o čem chci mluvit - menstruaci jsem nikdy neměla 100% pravidelnou, většinou to bylo každý měsíc, ale nebylo to přesné na dny, samozřejmě někdy ano, ale často se i stalo, že mi prostě měsíc vynechalo. Ale teď už je to vážně divné a jsem hodně znepokojena, protože naposledy jsem měla menstruaci v únoru a potom asi 5 dnů po maturitě, kdy jsem se "kurýrovala" z mého "pomaturitního breakdownu", byla jsem totálně vysílená, s čímž ale spíš souvisí to, že mi doktor zjistil, že mám sníženou aktivitu štítné žlázy. Jenže... od té doby mi ta menstruace nepřestala. Tzn., že trvá už zhruba od nějakého 20. května. Není to krvácení, že bych se musela v noci bát, že budu mít postel od krve, ale je to něco mezi špiněním a nepatrným krvácením a znepokojuje mě, že to je spíš do hněda. Bojím se, že bych mohla mít nějaký ošklivý zánět, ale nemůžu jít za těchto okolností k gynekologovi, když "krvácím". Nevím, co dělat a co to znamená. Myslíte, že to může mít i co dočinění s tou štítnou žlázou? Měla jsem zánět levého vaječníku, když jsem u gynekologa byla naposledy, tak mi dal nějaké léky a ATB, protože mi našel nějaký zánět a něco, co tam úplně nepatří.. ale na kontrolu jsem pak nešla kvůli stresu za maturity. Mám k němu jít jen takhle na konzultaci nebo nemám? Zároveň se bojím, abych neměla nějaký zánět i druhého vaječníku a mohla mít v budoucnu děti, už kvůli tomu, že mi před 2 roky operovali slepák..

No, doufám, že moje výpověd nezní až moc zmateně, ale bojím se, že to bude něco vážného.. děkuji za vaše rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Samozřejmě, že jděte ke gynekologovi. Nemusí to být nic vážného, ale může. Tady Vám to nikdo s určitostí nepoví. Nic nezanedbejte!

cookie*
15.06.16 22:31
hodnocení

díky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]