Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Každé prso jinak velké

Od: miška odpovědí: 4 změna:

Ahojky panove, mam otazku hlavne pro pany teda. Mate zkusenost, ze vase partnerka mela kazde prso jinak velke? A to hodne viditelne, leve velikosti 1 a prave skoro 3. Tento problem mam uz od puberty a nic se nezmenilo, partneru jsem mela nekolik zadny si nestezoval, ale stejne mi to prijde trapny se poprvy pred nim odhalit...co si o tom myslite? Vadi Vam asymetrie prsou?Na plastiku se chystam az po detech. No a ted me neco podobnyho ceka s mym novym a mam z toho divnej pocit...*plac*. Dik M. *pusa*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Je to zajímavý fotka by nebyla?Už sem se s tim setkal ale nebyl ten rozdíl tak velikej
miška
hodnocení

Fotka? A jak si na to reagoval? Nejak prehnane, nebo usmevem, nebo si to vzal normalne...nebo te to pritahovalo? Nikdo neni dokonalej, to vim:) M.
Nereagoval jsem nijak jen sem to konstatoval a optal se čim to je.Nevadilo mi to a proč to tak je sem se nedověděl protože to ani ona neuměla vysvětlit.Pokud vim nikdy s tim problémy neměla a nemá

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jseš holka a chceš se pochopitelně příteli líbit. To je normální. I to že máš jedno prso větší a druhé menší je normální. Ten rozdíl sice je trošku větší ale až budeš mít jednou miminko, tak tomu to bude úplně jedno. Nezoufej, jsou horší věci. Koneckonců ostatním partnerům to taky nevadilo ne? Jde jenom o estetickou záležitost, na funkci to vliv nemá :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]