Nejste přihlášen/a.
Zřejmě navštívit lékaře,aby Vám jej strhnul.
Jinak,nehty se odlepují od kůže,když máte přemnožené kvasinky v těle.
Vi odkaz : nemoci.vitalion.cz/...
Stává se to, když máte pod nehtem plíseň - nemusí být ani tak viditelná. Nechte tomu volný průběh, nehet odpadne a naroste nový - už vám asi také roste, proto ta mezera. Můžete to také urychlit, když budete starý nehet stříhat, až kam vám to dovolí.
Na plíseň na nohou je nejlepší jablečný ocet. Pokud se vám příště plíseň objeví (u vršku nehtu je trochu zažloutlý), chce to zastřihnout, aby se plíseň nešířila, a zalévat octem. Anebo v lékárně prodávají mastičky na nehtovou plíseň - antimykotika.
Já si myslím, že jste měl těsnější obuv a je to zpúsobeno právě tím,ne kvasinkami.Môže se vám udělat pod nechtem modřina po pár dnech a oddělený nehet odstřihujte pokud to jde.Pod tímto nehtem vám začne vyrústat nový.Starý se sám uvolní až na lúžko,vyrostení celého nového nehtu bude trvat skoro rok.
jednou jsem si otlačila v bote palec, nehet se odchlílpl, postupnw slezl a dorostl nový. Jindy mi nwěco spadlo napalec,
nehet slezl a dorostl nový, nic nebolelo, nikam jsem s tím nešla.
Ani to nemusí být plíseň. Když se dříve hrálo v gumových kopačkách, bylo docela časté, že opakované mikronárazy palce do té fasované a někdy menší pryžové tvrdé boty dovedly až ke zčernání a odloučení nehtu. Zhojení tvá dýl, nový už se dere pod starým, ale roste pomalu, tak je třeba ten odklápěcí starej jistit náplastí a teď chodit pokud možno v sandálech . Takhle Vás mohla poznamenat Vaše túra Prahou, záležií na botech. A možná ten Váš nehet nebyl v kondici / přeci jen plíseň/, tak se odchlípl snáz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.