Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co obnáší zkráceně obor pro tuto živnost

Od: winko odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

pokud bych si přidal k mé dosavadní živnosti živnost " Výroba, instalace/...

Co bych zjednodušeně mohl provádět za práce? Moc jsem asi tomu neporozumněl.

Děkuji za vysvětlení

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

kdyz jsem si delal ZL ja, tak v tabulce, kde pani asi 15minut hledala, ktery list by vyhovoval (tenkrat stala jedna zivnost 1000 poplatek) byl i lehci popis. Predpokladam do tehle obecne formulace spadne treba klasicky opravar PC a zarizeni, skladac PC, teoreticky i solar slaboproudar, opravar televizi apod

hodnocení

2x

Hlavně byste si musel udělat elektrikářskou zkoušku - legendární vyhláška 50/1978 úřadu bezpečnosti práce a mohl byste třeba dělat elektrické rozvody v domech.

hodnocení

2x
nevím, asi jsme neporozuměl otázce,ale pokud kliknu na uvedený odkaz, tak tam mám náplň uvedené živnosti na 1/2 stránky. Ale myslím si, že jak píše pletiplot bude na spoustu prací nutné nějaké další oprávnění - např.Provádění revizí a kontrol elektrických spotřebičů a další..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]