Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suchý kašel

Od: boris6 odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer. Byl jsem u doktorky ohledně suchého kašle. Poslala mne na odběr krve zánět a jiné. Odběr byl v pořádku. Řekla mi že si mám koupit sirup Mucosolvan. Sirup jsem využíval ale suchý kašel mám stále. Před tím než jsem byl u doktorky tak jsem si koupil spray do krku ale nic nezabírá. Nevím jak dále si pomoci? Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dafina*
hodnocení

2x

Pomůže Vám jen sirup - Stopkašel. Už se tu o něm psalo.

doplněno 14.06.16 20:32:

Možná berete prášky na tlak. Jestli ano, přečtěte si leták.

doplněno 15.06.16 14:21:

Doplním ještě, že u mnoha lidí je problém, že prášky na tlak jsou inhibitory a proto to musíte říci lékaři, protože vám napíše jiné, které je neobsahují. A přestanete kašlat. Změnila jsem kvůli tomu doktora. Plicní napsal, pacientka nesnáší inhibitory. Doktor pravil že on taky a bylo to vyřešeno. Jiný doktor tedy napsal jiné léky a od té doby nevím co je kašel jako dříve.

hodnocení

0x

to jsem měl v mládí občas po dobu pár tejdnů, celkem se s tim nějak nedalo nic dělat, nakonec to vždycky přešlo

honzmalatny*
hodnocení

0x

Mám to taky. Nic mi nenašli, pomáhají mi mentolové bombóny, v zeleném obalu a je na nich nakreslený křížek.

72mona3*
hodnocení

0x
Mrkněte sem: cipa.cz/...

hodnocení

0x

Zkuste Sinupret. Nechci kecat, kdysi jednou mi nepomohl vůbec, ale před nedávnem mi krásně rozpustil šílenou tuhou rýmu, a bývalé kolegyně si ho nemohly na suchý kašel vynachválit. Je třeba ho brát pár dní, než začne účinkovat. Suchý kašel je prevít, drží se člověka jako klíště i několik týdnů a ustupuje pomalu.

hodnocení

0x

Sirup Thymomel, Mukosolvan, je jich dost. Důležité je si kašlík ohlídat a včas přestat lék brát, jinak se zase hlen přestane tvořit a vrátí se zpět suchý kašel. Alespoň takovou mám zkušenost, nevím, jestli to je tak u všech léků, nebo jen některých, ale i lékař, mění kapky, když se neproduktivní kašel změní v produktivní. Pak dá opačné kapky, na vykašlávání hlenu. Kašel zas taková legrace k léčení není, docela by mně zajímalo, když už si lidi i své děti mají léčit sami a lék sami kupovat, kolika dětem vlastní rodiče z neznalosti ublíží. Moje vnoučata mají suchý kašel každou chvíli, vyléčím ho ma příště ho mají zas a tak stále do kola. Už mi to leze na nervy, ale nosí to domů ze školky. Zrovna je zas léčím a začínám tak kašlat. Už to začíná být rodinný folklór...

joudic*
hodnocení

0x

Mucosolvan je i v tabletkach, tak zkuste pravidelneji brat podle letacku aspon tyden...je mi jasne, ze se to tu moc nenosi, fuj fuj, zasrani fetaci :) ale staci 2 potahnuti z brka(trava) rano, udelate lehke ehm ehm a problem vyresen.

Pokud ma nekdo takove obtize chronicke, vypestuje si sam, dulezita zkratka je CBD = nepsychoaktivni lecebna marihuana, neco jako nealko pivo, v hulicskem zargonu "co to mas simte, dyt to vubec nefunguje" :)

pokud jste jen obycejne nemocny tak sirup je nejjednodussi reseni...

eulalie*
hodnocení

0x

Nejste na něco alergický?

coco

Doporucuji kapky Ditustat - bez predpisu na suchy drazdivy kasel nebo pokaslavani, zabere za par minut a je vhodny i pro deti :). Mucosolvan se projevil jako davivej hnus, ten nikdy vic - vyhodili ho i jini, pokud vim malokdo ho snese.

elda86*
hodnocení

0x

Já mám dobrou zkušenost s Aspectonem. Tablety na cucání s příchutí rybízu, ty si dávám vždycky, když se jen kašel začne projevovat, a pak ten sirup od stejné značky, ten zabral na dráždivý kašel synovi i mně.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma suchy kasel

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]