Nejste přihlášen/a.
Na jakékoliv koupání ve stojaté vodě, tj. kromě sprchy nebo vany, použij tampóny.
cs.wikipedia.org/...
Ahoj, neviděla bych to tak černě s infekcí jako zbytek. Koupala jsem se s tamponem několikrát a infekci jsem nedostala. Navíc existují i speciální tampóny do vody, ale s těmi nemám zkušenosti. Vždycky jsej si vystačila s normálníma tampónama Ria a bez problémů. Spíš jde o to jakou menstruaci máš, aby ti třeba nebylo špatně a nezkazila sis dovolenou.
Ahoj, když jsem byla před čtyřmi lety se školou ve Španělsku, tak jsem to tam zrovna dostala a bylo mi líto, že se nemůžu koupat. Holky mi poradili, ať si vezmu tampóny. Koupala jsem se úplně v pohodě.
Nejhorší na tom bylo to, že jsem nikdy předtím tampony neměla a ten pocit byl fakt divnej. Ale neboj se toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.