Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem se dozvěděl,že mám klinefterův syndrom.Můj syn nar.17.1.1998 tedy mým synem není.Prosím jak mám postupovat pro popření otcovství,protože syn nepracuje a stále ode mě vyžaduje finanční podporu s podporou své matky.Jsem od počátku roku 2012 vážně nemocen a nemohu tak vydělávat peníze.
Tohle bude běh na dlouhou trať. Začala bych DNA testy, na základě testů bych paternitu napadla u soudu. Dobré je, že už není malé dítě, že by mu soud nemusel stranit. Obecně co se týká popření otcovství, je v první řadě pohlíženo na blaho dítěte, pak až na práva otce Najděte si na to právnika.
Nebo druhá varianta začně na základě vaší nemoci požadovat peníze vy, ať se teď o Vás stará syn. I on má stejnou vyživovací povinnost jako vy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.