Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měla bych dotaz ohledně dovolené ve Španělsku . Loni jsem tam jela poprvé se svojí kamarádkou a jelikož
ve škole studujeme 2 rokem španělštinu , těšili jsme se jak si konečně vyzkoušíme jestli se domluvíme.
V cestovce nám doporučili severní část Costa Brava cca 50 km od Barcelony. Bohužel jsme zažili těžké zklamání
všude spousta rusky hovořících občanů V každé restauraci jídelníček v ruštině a když jsem servírku oslovila španělsky odpověděla mi rusky
no děs .Můžete mi prosím někdo poradit lepší destinaci ve španělsku kde by nebylo tolik rusky hovořících cestovatelů kteří místo Sangrie hojně popíjejí Vodku na litry
.Jestli třeba v jížnější
části Španělska by to bylo lepší?
Děkuji všem Zlatka
Dobrý den, obávám se, že si nepomůžete, protože tento národ je jako kobylky a je rozlezlý všude. Ovšem, jsou tam obchodníky oblíbení, protože hodně utrácí. Praha už je také ruská.
Zdravím!
Možná bych volil v tom Španělsku termín mimo hlavní sezonu. Rusové nešetří, tak slevu nevyhledávají. A v září je ve Španělsku stále krásně.
Pokud jsem zmínil výskyt Rusů v Praze, tak nemyslím pracovníky, ale turisty. Projděte se po pěší zóně nebo zavítejte do Pařížské ulice - a poslouchejte mladé, nakupující ženy. Jsou to "rusandy" jak z učebnice.
Slyšela jsem že např. v La Manze se mluví jen španělsky. Tak zkuste tam procvičit španělštinu. Já tam byla před mnohla lety a byli tam mimo sezónu jen Španělé. A nedávno jsem koukala do diskuse o La Manze spanelsko.orbion.cz/....
Teda já jsem v Praze pečená vařená a Rusy moc nepotkávám. Potkávám mix všech možných národů. Rusové mi vadí asi nejmíň.
Děkuji za tip zkusíme se podívat jestli jsou do této oblasti momentálně nějaké zájezdy. Jinak co nám říkala delegátka CK tak rusové jsou bohužel teméř po celé evropě před Španělskem měla na starosti 4 roky Italii a tam jich je prej poslední dobou taky požehnaně. O trošku lepší je to prej na Mallorce kde jsou spíš němci. Jinak španělská recepční v hotelu nam vyprávěla , že rusové jí říkají , že v na ruských tv kanálech běží neustále upoutávka : Chcete zažít ráj na zemi , kupte si nemovitost ve španělsku . Za slušný peníz , dostatenete téměř cokoliv . . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.