Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená ve Španělsku - Rusové

Od: zlata* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

měla bych dotaz ohledně dovolené ve Španělsku . Loni jsem tam jela poprvé se svojí kamarádkou a jelikož

ve škole studujeme 2 rokem španělštinu , těšili jsme se jak si konečně vyzkoušíme jestli se domluvíme.

V cestovce nám doporučili severní část Costa Brava cca 50 km od Barcelony. Bohužel jsme zažili těžké zklamání

všude spousta rusky hovořících občanů *hi* V každé restauraci jídelníček v ruštině a když jsem servírku oslovila španělsky odpověděla mi rusky *zed*no děs .Můžete mi prosím někdo poradit lepší destinaci ve španělsku kde by nebylo tolik rusky hovořících cestovatelů kteří místo Sangrie hojně popíjejí Vodku na litry*blee* .Jestli třeba v jížnější

části Španělska by to bylo lepší?

Děkuji všem Zlatka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, obávám se, že si nepomůžete, protože tento národ je jako kobylky a je rozlezlý všude. Ovšem, jsou tam obchodníky oblíbení, protože hodně utrácí. Praha už je také ruská.

Zdravím!

doplněno 13.06.16 18:44:

Možná bych volil v tom Španělsku termín mimo hlavní sezonu. Rusové nešetří, tak slevu nevyhledávají. A v září je ve Španělsku stále krásně.

doplněno 13.06.16 19:25:

Pokud jsem zmínil výskyt Rusů v Praze, tak nemyslím pracovníky, ale turisty. Projděte se po pěší zóně nebo zavítejte do Pařížské ulice - a poslouchejte mladé, nakupující ženy. Jsou to "rusandy" jak z učebnice.

hodnocení

1x

Slyšela jsem že např. v La Manze se mluví jen španělsky. Tak zkuste tam procvičit španělštinu. Já tam byla před mnohla lety a byli tam mimo sezónu jen Španělé. A nedávno jsem koukala do diskuse o La Manze spanelsko.orbion.cz/....

doplněno 13.06.16 19:02:

Teda já jsem v Praze pečená vařená a Rusy moc nepotkávám. Potkávám mix všech možných národů. Rusové mi vadí asi nejmíň.

radek99
V Praze je nejvíce Ukrajinců, Rusů je tam málo. Já jsem byl ve Španelsku na jihu v září a Rusove tam nebyli.
zlata*
hodnocení

Děkuji za tip zkusíme se podívat jestli jsou do této oblasti momentálně nějaké zájezdy. Jinak co nám říkala delegátka CK tak rusové jsou bohužel teméř po celé evropě *zed*před Španělskem měla na starosti 4 roky Italii a tam jich je prej poslední dobou taky požehnaně. O trošku lepší je to prej na Mallorce kde jsou spíš němci. Jinak španělská recepční v hotelu nam vyprávěla , že rusové jí říkají , že v na ruských tv kanálech běží neustále upoutávka : Chcete zažít ráj na zemi , kupte si nemovitost ve španělsku . Za slušný peníz , dostatenete téměř cokoliv . . .

hodnocení

0x
Stačí nevyužívat CK. Na zájezdu určeném pro východní Evropany si španělsky moc nepopovídáte.
zlata*
hodnocení

Já nemyslela že si budu povídat s lidmi na hotelu :)ale když pujdu např. do restaurace nebo obchůdku atd.

Na stejné místo se můžu dostat jak s CK tak tak na valstní triko a situace bude stejná ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]