Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nažloutlá voda z kohoutku

Od: fed odpovědí: 2 změna:

Chtěl jsem si natočit vodu když tu si povšimnu že voda v hrnku je nažloutlá raději jsem nepil a řekl jsem si že se teda na tohle zeptám a čím to je a jestli tu vodu mám bez obav pít nebo ne?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nepít *stop*

U nás se to také stalo po odstávce a já z toho měla opravdu hrozné křeče a průjem !

Raději si kupte balenou.

doplněno 13.06.16 19:05:

Bene: Já pouze píši svůj poznatek a to velice nepříjemný.Tazatel si to přebere...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud je to městský vodovod (nikoliv voda z Vaší studny), tak se toto děje běžně po odstávce vody, resp. po jejím puštění do potrubí. Nechte vodu odtéci a potom se klidně napijte - je to v podstatě železo (rez). Zdravím!

doplněno 13.06.16 18:58:

wamp - pokud je voda kontaminovaná nějakou bakterií, tak to z barvy vody nepoznáte, resp.

může být klidně čirá a průzračná. Po odstavce je voda vždy zakalená a zbarvená a přitom je neškodná. Stačí odpustit vodu ze stoupačky (např. několikrát spláchnout WC) a poteče zase čirá. Takže, říci obecně, že zbarvená voda je špatná, nelze - musela by v ní být nějaká bakterie.

doplněno 13.06.16 19:09:

wamp - to je OK. Tazatel si to přebere, ale jeho reakci neočekávám. Myslím, že tazatel s tímto nickem otázky pouze zakládá, ale potom už nereaguje. Takže, zda šlo o odstávku vodovodu či vlastní studnu zůstane zřejmě tajemstvím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]