dobry den nekde jsem slysela ze se clovek nema sam masirovat nebo od nekoho druheho. Jen maserem. Je mozne potize zhorsit nebo neco poskodit pkkud masiruje jak nema? Je mozna lehka masaz i pri nemoci a brani atb pri bolestech zad? Pry se to taky nema. Parkrat jsem byla na masazi ale z cas. a fin. Duvodu by me namasiroval i manzel. Je mi to prijemne tesne vzhuru kolem patere ale tam me maser nikdy nemasiroval to se nema? Nebo nejaky odkaz jak masirovat? Dekuji
Moji mamku jednou bolelo za krkem a tak mi řekla, ať ji trochu promasíruju. Nemohla se pak 14 dní hnout. Z toho je jasné, že když nevíte kam a jak sáhnout, můžete nadělat víc škody než užitku. Takže manžela bych si ponechala na tu příjemnou masáž, ale jinak bych se raději svěřila odborníkovi.
Prosím vás na co ty uzkosti,co se má,co se nemá,někdo povídal?Přece dělejte,co vám ulevuje a dělá dobře.Není až tak podstatné,jak kdo provádí masáž,hlavně když se ulevuje a dělá se něco.Vy máte ztuhlost svalů evidentně i psychick,nedokážete se uvolnit,pořád se bojíte.Dělejte jen co vám dělá dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.