Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo mě poštípal?

Od: michal22* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

před pár dny se mi na spodní části obou nohou vytvořily červené pupínky, které velmi svědí. Chtěl by jsem se zeptat, kdo nebo co mě poštípalo? Jelikož jsem byl v pondělí v kontaktu se psem, mám podezření na blechy psí.

Napište mi, prosím, oč se jedná a jak tuto chorobu vyléčit. Děkuji. Michal Bauer

Kdo mě poštípal?
Kdo mě poštípal? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tuto chorobu vyléčíš tak, že psovi kápneš za krk pipetku proti blechám, kterou koupíš na veterině nebo v lékárně. Sám si štípance nebudeš škrábat, ale vydezinfikuješ je a necháš zahojit. ;) Podobné poštípání bývá v létě z muchniček. To jsou maličké černé mušky, které koušou ve spodní částí nohou. A jejich štípance se obtížně hojí.

joudic*
hodnocení

0x

podobny stipanec s velkym strupem mam vzdycky nejspis od hovada, ale vzdy jen jeden, potvora si vzdycky vybere misto, kde je kuze hned na kosti, treba kotnik, takze se mi to nalije a cely tyden nemuzu chodit :)

xart*
hodnocení

0x

Mrkněte jestli doma nemáte štěnice (hlavně pod postelí a kolem postele).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]