Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala poradit ohledně přítele. Mám problém se sexem, s jeho trváním. Přítel se totiž ... vždycky rychle a já bych dávala přednost delšímu trvání. Párkrát jsem se ho už při tom zeptala "už?" nebo když se něco podobného stalo ve filmu tak jsem to nějak okomentovala, ale s přítelem to nic nedělá, i když se u takových věcí zasměje. Na rovinu mu to neřeknu, chápu, že mi to asi většina poradí. Nebo pokud možno, pánové, je nějaký nenásilný normální způsob jak vám tohle dát najevo, že bychom chtěly milostný akt prodloužit? Na rovinu mu to neřeknu, nemám na to povahu tak to prosím ani nepište, jinak moc děkuju za rady.
Odpovím tedy jako muž mohu mluvit tedy pouze sám za sebe...
Osobně mám nejraději když mi jakékoliv námitky partnerka říká přímo a bez okolků, jedině tak vím na čem jsem a pak se s tím i dá něco dělat, nemám moc rád náznaky a to z toho důvodu že je možné je někdy vykládat mnohoznačně tedy většinou "omylně" z čehož pak plynou velká nedorozumění roztržky a problémy větší než byl ve výsledku ten co se měl a třeba i lehčeji mohl "pořešit"...Na místě vašeho partnera bych od Vás uvítal například větu typu: "Víš moc se mi to líbilo ale mrzí mně že je to moc krátké" anebo "Ráda bych se s tebou milovala déle" .
Dle mně je to taktní, urazit ho tím rozhodně nemůžete a on bude přesně vědět "co po něm chcete" a netýká se to jen sexu, z nepatrných nedorozumění a rozmrzení pak vznikají zbytečně "velké problémy" (s trochou nadsázky řečeno)
Takovému trumberovi to řekněte na rovinu. Proč kolem toho chodit jako kolem horké kaše? Pokud je schopen maximálně těch pár sekund své slávy a na vás už mu nezbývá sil a vy se neozvete, tak ke zlepšení nikdy na jeho straně nikdy nedojde. Pánové neumí odezírat přání z očí svých drahých poloviček. Bohužel.
Jistě si poradí, jestli mu to ale partnerka nějak rozumně sdělí Jde o to že narážky u sledování filmu při procházce parkem nebo koupání se jistojistě minou účinkem protože navzdory domnění většiny žen které si myslí že máme předvídat co mají na mysli jsou to většinou "narážky mimo kontekst" v tom je ta potíž
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.