Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geocaching Notifikace do SMS

Od: kikinecka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

všimla jsem si, že dost lidí tu hraje tuto hru. I já jsem si tedy po nějaké době nastavila tu notifikaci do mobilu. Už mi to i tzv, píplo. Ale jak tu sms otevřu tak tam mám OD: název mojeho mailu@seznam.cz SUBJ: Nová keš TEXT: Obsah e-mailu nelze zobrazit v sms. A s tím mám problém, že ten obsah mailu nelze zobrazit, takže to v té SMSce nevidím co to píplo za kešku. No a musím se vlastně na mail přihlašovat v terénu, sice mám zaplacená mobilní data, ale ty taky nejsou nekonečná. No jako chtěla jsem nejdříve napsat na foru GC.cz jenže mám obavy že by mě odkazovali na Geowiki (tam jsem se dívala, ale ten můj problém jsem tam nenašla). Příjde mi, že lidi jsou zde tady takoví více vstřícnější. Tak bych Vás chtěla poprosit jestli by jste mi s tím nepomohli to nastavit tak, aby se to objevovalo celé. Pokud to jde? Děkuji moc za odezvu. Jinak samozřejmě PM (bez toho by to ani nešlo) a operátora T-mobile.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bour
hodnocení

0x

A jak sis to nastavila? A s jakým zpožděním od založení nebo published chodí ty zprávy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma geocaching

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]