Nejste přihlášen/a.
Zdravím!
Před nějakým časem jsem si objednal balík z USA v hodnotě $152 a poslední zpráva, co o zásilce mám je, že 2.6.2016 byla expedována ze San Francisca, zpráva zní:
"Your item departed our USPS facility in SAN FRANCISCO, CA 94128 on June 2, 2016 at 7:42 am. The item is currently in transit to the destination."
Dopravcem po Americe byla USPS.
Už devět dní tedy o zásilce nemám žádnou zprávu - je to normální?
Měl bych řešit nějaké celní cirkumstance (podotýkám, že Česká pošta ani celní správa mne neuvědomily o převzetí balíku ani jsem nebyl vybídnut k jakémukoli řešení)?
Děkuji za odpovědi, zkušenosti a rady!
V. Domin
My jsme před 3 lety objednali z Anglie motor k vysavači od výrobce a po oznámení že to jde přes tu firmu - tedy dopravce co uvádíte USPS , tak to ještě trvalo 21 dnů. Takže dopravce spolehlivý je, otázka je zda to přece jen netrvá trochu déle. Ale více opravdu nevím, balík tehdy přebírala dcera.
USPS
shopping-usa.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.