Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradna o kombinování léků

Od: jiskra® odpovědí: 8 změna:

Krásný den,prosím, neví někdo název stránek,kde lékař nebo lékárnice posoudí Vámi vypsané léky,které užíváte,zda se smějí kombinovat. Vím,že někdo sem dával odkaz,ale nemohu to najít. Děkuji ...JISKRA.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, možná je více možnosti (stránek), tak např. viz odkaz. Zdravím!

aifp.cz/...

doplněno 08.06.16 16:17:

Nemáte zač. No, já jsem zvolil slova "kombinace léků"- a ejhle .

doplněno 08.06.16 18:31:

No, nechtěl bych stát v té frontě za někým, kdo bude toto požadovat. Magistra to musí zjistit, protože to v hlavě všechno nemá (složení léků), posoudit, vyhodnotit a neudělat ve stresu chybu.

Takže, zase tak snadné to není.

hodnocení

Děkuji...zkoušela jsem všechny možné kombinace slov, jak prosté...:-D JISKRA

najdi-lekarnu.cz/...

Použijete ten prostřední obdélníček.

hodnocení

Děkuji i Vám. Krásný den. JISKRA

nikdo*
hodnocení

1x

To by snad měl zvládnout magistr v každé lékárně.

Študovaní pracovníci v lékárnách se s nikým nemají čas zdržovat, zvláště pak, když se jedná o 6-10 léků a fronta je až ke dveřím. Na srovnání jsou stránky, takové, jaké nabízí Ben a Inžinýrka. I ti lékárníci by tyto stránky k vyhledaní interakcí, použili.

hansschuman*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Obraťte se na nejbližší lékárnu, tam jsou na to študovaní pracovníci. Jistě vám rádi poradí.

S pozdravem

Hans S.

hodnocení

Děkuji,ale tomu jsem se právě chtěla vyhnout,když jsem se doslechla ,že je možnost po internetu . JISKRA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]