Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na oznámení těhotenství

Od: gotrekzagary® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

dle testu to vypadá, že nás bude za pár měsíců o jednoho víc... Moje matka bude mít brzy narozeniny a tak jsme si s manželkou říkali, že bychom jí v rámci její narozeninové oslavy nějakým vtipným dárkem naznačili, že bude babička (bude to první vnouče). Napadli nás třeba dětské bačkůrky či dudlík, ale máme pocit, že se to spíš dává nastávajícím rodičům, než prarodičům.

Předem díky za všechny vtipné tipy.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kupte jí knihu pohádek, to jí už napoví poměrně hodně. A čokoládu, aby včas začala posilovat nervy...

dracek*
hodnocení

2x

Popřál bych jí ze slovy vše nejlepší babičko ;)

hodnocení

Tenhle způsob je již téměř klišé, ale díky za tip.

martini*
hodnocení

2x

Našla jsem tuto knihu

knihycz.cz/...

a nebo prostě Babičku od Boženy Němcové?

hodnocení

Babičku od Němcové nee... ta už je v knihovně několikrát...

Nicméně ta druhá knížka vypadá hodně dobře. Mnohokrát děkuji za tip.

claire*
hodnocení

2x

Dávají se ještě budoucím maminkám těhotenské průkazky? Dáte průkaz do obálky... nebo těhotenský test - do obálky a Všechno nejlepší mami, to máš od nás ;)

hodnocení

Upřímně řečeno nevím... manželka jde k své lékařce až příští týden, tak uvidíme s čím přijde... ;)

Je to dobrý nápad, díky za tip. *hej*

Asi ho zkombinujeme s tou knížkou, kdyby se náhodou "babička čekatelka" nedovtípila... *smich*

malvinka*

Já osobně bych sehnala dvě prima krabičky na ně bych pěkně napsala na jednu babička a na druhou dědeček. Pěkně zabalit a je to . Po rozbalení překvapení jako hrom*houpy*.

amlim*
hodnocení

0x

Já bych tuto novinu sdělila budoucí babičce společně s manželkou slavnostně s květinou, možná ozdobenou dětským motivem(miminkem).*tanec*

hodnocení

Tohle je v podstatě klasika, ale k nám se moc nehodí. Nicméně díky za tip.

nick151
hodnocení

0x

Určitě knížku pohádek..jako správná babička přece musí umět vyprávět před spaním pohádky... :)

papene*
hodnocení

0x

A v záloze mít připravenou štamprly,kdyby se jí udělalo mdlo;)

ooouuu

Když si nedá štamprly, ale radši štamprli, mdloby se jí vyhnou!

papene*

Díky za opravu*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]