Zdravim, mam kb ucet ale nevim zda mi pujci,jelikoz jsem tam mel zustatek do minusu,a zaplatim ho az pristi tyden vc exekuce,co mi na ucet pridelil urad(dohromady to cini cca 12000kc). Nevim ale zda-li kdyz to uhradim,jestli mi komercni banka da pujcku ve vysi 100000-150000kc. Nevite? Zkusenosti?jinak zadna jina exekuce nikde. Kdyz by mi kb nepujcila,mate nekdo zkusenosti s nebankovni pujckou ve vysi 150 000kc? Ale aby zase uroky nebyly vysoke az az,a hlavne ne podvody. Dekuju za rady. Pracuji na neurcito,mes,cca 20000kc mzda.splacel bych 5-6tis mesic.
Hradit jednu půjčku další je dluhová past, z které se vtšinma lidí nedostane, co takhle lepší práce a lépe hospodařit.U ns už v domě už dva lidi skončili v azyláku a začli pouze jednou malou nebankovní půjčkou.
V zásadě je to jednoduché. Zkus to v kb, popř jiné bance. Pokud nepůjčí, což je pravděpodobné, tak na půjčku raději zapomeň a nauč se hospodařit. Tvůj příjem není tak malý. Pokud chceš splácet 6000 měsíčně, dá se rychle i našetřit a bez nějakých rizik.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.